Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sähköasentaja Are Oy:lle

Etsimme asiakasyrityksellemme Are Oy:lle Jyväskylään SÄHKÖASENTAJAA elokuun loppuun asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Yli satavuotisen taipaleemme aikana Aresta on kasvanut luotettava ja toimialaa uudistava talotekniikan suunnannäyttäjä. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistöjen ylläpidon palvelut takaavat asiakkaillemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. Palvelemme asiakkaitamme noin 3 600 arelaisen voimin kaikkialla Suomessa, Ruotsissa sekä Venäjällä, Pietarissa. Olemme mutkaton perheyritys, jossa arvostetaan ammattitaitoa, avoimuutta ja itseohjautuvuutta. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä Aren kanssa. Tutustu yritykseen lisää osoitteessa www.are.fi.

Työnkuvaan kuuluvat sähköasennukset Are Oy:n asiakkuuksissa. Tukenasi on osaavat työkaverit ja yhdessä tekemisen meininki. Toivomme kuitenkin myös kykyä ja osaamista itsenäiseen työskentelyyn sekä ongelmanratkaisuun. Oma-aloitteinen työote, hyvä asenne työtä kohtaan sekä asiakaspalveluhenkisyys vievät pitkälle tässä tehtävässä! Lisäksi työnkuva vaatii sähköasentajan koulutustaustaa. Työtä voi olla välillä myös viikonloppuisin sekä öisin.

Sopimus solmitaan määräaikaisena työsuhteena Go On:n kautta ensin elokuun loppuun saakka. Mahdollista jatkoa tarkastellaan työsuhteen aikana. Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi Go On:nettisivujen kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Emmi Leppänen, 044 334 6292, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköasentaja Are Oy:lle

Jyväskylä
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti