Skip to main content

Sähköasentaja mittariasennuksiin Etelä-Pohjanmaan alueelle

Sähköasentaja mittariasennuksiin Etelä-Pohjanmaan alueelle

Asiakkaamme Voimatel Oy etsii Etelä-Pohjanmaalle sitoutuneita ja hyväasenteisia sähköasentajia etäluettavien sähkömittareiden asennuksiin vaihtelevaan ja liikkuvaan työhön.

Suuri mittarinvaihtoprojekti alkaa syyskuussa 2021 ja projekti jatkuu arviolta 3,5 vuotta. Työ painottuu Etelä-Pohjanmaalle, mutta osittain myös lähimaakuntiin eteläisimpien asennuskohteiden sijaitsessa Jyväskylässä ja pohjoisimpien Oulun läheisyydessä. Voit kulkea asennuskohteisiin kotoa käsin tai reissutyönä kauempaa, sillä järjestämme sinulle tarvittaessa majoituksen.

Kohteissa olet tekemisissä myös asiakkaiden kanssa, joten odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sujuvaa Suomen kielen taitoa. Edellytämme sähköasentajan koulutusta ja vähintään vuoden kokemusta sähköasennuksista jotta pystyt tekemään töitä itsenäisesti.

Tehtävänä on vaihtaa kotitalouksissa sekä julkisissa kohteissa olevia etäluettavia sähkömittareita ja hoitaa niiden käyttöönottoja. Lisäksi raportoit asennuksista Voimatelin järjestelmiin.

Saat käyttöösi työauton ja tarvittavat työkalut asiakkaan puolelta. Työ totetutetaan valmiiksi suunniteltujen reittien ja kohdelistojen mukaan, joten voit keskittyä olennaiseen eli asennustyöhön.

Työtä tehdään jollakin kolmesta vuoromallista:

-6 päivää 12h työpäiviä, jonka jälkeen 1 viikko vapaata
-4 päivää 10h työpäiviä, jolloin 3 päivän viikonloppu
-13 päivää 12h työpäiviä (yksi sunnuntaivapaa välissä), jonka jälkeen 2 viikkoa vapaata

Palkkaus koostuu peruspalkasta ja suoriteperusteisesta lisästä. Päivärahat ja ateriakorvaukset maksetaan Tes mukaan.

Työ edellyttää B-ajokorttia ja voimassaolevia työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- sekä hätäensiapukortteja. Työkokemusta pitäisi olla kerrytettynä 12 kk, mikäli sinulla on soveltuva ammatillinen perustutkinto. Soveltuvan ammattitutkinnon suorittaminen vaatii 6 kk työkokemusta. Puuttuvien/vanhentuneiden korttien osalta Bolt järjestää tarvittaessa koulutuksen.

Mikäli sinulta löytyy reissutyövalmiutta, voi työ kestää jopa 3,5 vuotta.

Uudet asentajat otetaan taloon kahdessa ryhmässä. Ensimmäisen ryhmän perehdytykset alkavat 22.9.2021 ja toisen ryhmän 29.9.2021.
Työt alkavat perehdytysten jälkeen.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, hae paikkaa siis jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Jenny Laaksonen, jenny.laaksonen@bolt.works tai puh. 040 660 4658

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Sähköasentaja mittariasennuksiin Etelä-Pohjanmaan alueelle

Seinäjoki
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus