Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sähköasentaja monipuoliseen kokoonpanoon

Haemme ABB Oy Marine and Ports -yksikköön sähkö- ja/tai automaatioasentajaa monipuolisiin ja mielenkiintoisiin isojen Azipod moottoreiden asennustehtäviin vähintään vuoden kestävään työsuhteeseen.

Haemme kansainväliselle asiakasyrityksellemme ABB Oy:n Marine and Ports -yksikölle Itä-Helsinkiin sähkö-/automaatioasentajaa isojen sähkökoneiden valmistukseen liittyviin haastaviin kokoonpanoasennustehtäviin. Työt pitävät sisällään pääosin sähköistä asennustyötä ja isojen koneiden kytkentätehtäviä, mekaanisen osaamisen katsomme eduksi valintoja tehtäessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme sopivaa sähköalan koulutusta ja vähintään vuoden kokemusta teollisuuden sähköasennuksista tai vastaavista tehtävistä. Kaikki mekaaninen osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme voimassa olevia sähkötyöturvallisuus-, työturvallisuus-, hätäensiapu- ja tulityökortteja.

Työt sopivat erinomaisesti niin hieman kokemusta omaavalle sähkö-/automaatioasentajalle kuin kokeneelle konkarille.

Töitä tehdään päivä- ja 2-vuorossa erittäin siisteissä ja moderneissa tehdasolosuhteissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, sekä mahdollisuuden pitkäaikaisempaankin työsuhteeseen asiakkaamme palveluksessa.

Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan paikkaa heti oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 20.06.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: ari.kumlander@barona.fi

ABB Oy Marine and Ports

ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100.

Suomen ABB:n Marine and Ports -yksikkö Helsingin Vuosaaressa ja Haminassa kehittää sähköistys- ja automaatioratkaisuja meriteollisuuden tarpeisiin. Yksikkö vastaa maailmanlaajuisesti meriteollisuuden ratkaisujen kehittämisestä ABB:llä. Maailmanlaajuisesti ABB:n liiketoiminta meriteollisuudelle työllistää yli 1 700 henkilöä 20 maassa.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Sähköasentaja monipuoliseen kokoonpanoon

Barona Teollisuus
Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus