Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sähköasentaja Pääkaupunkiseudulle

Sähköasentaja Pääkaupunkiseudulle

Yhteistyökumppanimme etsii useita reippaita ja särmiä sähköasentajia valaistusratkaisuiden asennuksiin sillä ajatuksella että voit löytää tästä pitkäaikaisen työn itsellesi. Tässä työssä toimit osana asiakkaan omaa työporukkaa ja pääset asentamaan valaistusratkaisuja vaihtelevissa kohteissa. Kohteina on mm. liikekiinteistöjä, kauppoja sekä teollisuuskiinteistöjä.

Etsimme tekijää, jolla on jo vähintään vuoden kokemus sähköasentajan töistä ja perusasiat hallussa. Toki asenne ratkaisee ja saatat päästä näyttämään kyntesi pienemmälläkin kokemuksella. Kokemus vastaavista töistä ja valaistuksen ohjausjärjestelmistä eduksi mutta sitä ei välttämättä vaadita.

Työ on suurimmaksi osaksi reissutyötä, työskentelyalueena Etelä-Suomi. Työtä tehdään pääsääntöisesti 4-päivää viikossa ja perjantai on vapaa. Eli pitkien päivien vastapainona on myös pitkä viikonloppu. Kulkemiset tapahtuu asiakkaan työautoilla ja majoitukset on järjestetty.

Hae nopeasti, työt alkavat joustavasti sopivan tekijän löydyttyä.

Tehtävänä on sekä uudiskohteiden että käytössä olevien kiinteistöjen valaisimien uusiminen nykyaikaisiin led-ratkaisuihin. Saneerauskohteissa vanhat valaisimet puretaan ja asennetaan uudet tilalle. Vastaan voi tulla myös kaapelointia, kalustuksia ym. perussähköasennuksia.

Vaatimuksena työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus- sekä hätäensiapukortit.

Arvioitu kesto alkuun noin 1-2kk. Työtilanne on sen verran hyvä että hyville tekijöille on varmasti käyttöä pidempäänkin. Mahdollisuus myös vakinaistua asiakkaan kirjoille.

Haku päättyy: 21.2.2022

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Sähköasentaja Pääkaupunkiseudulle

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 21.02.2022

Jaa työpaikkailmoitus