Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sähköasentaja SE Sähkö Oy:lle

SE Sähkö Oy toimii osana SE Group konsernia. Täysin suomalaisessa omistuksessa olevien yhtiöiden päivittäisessä työssä on mukana edelleen useita perustajajäseniä, joiden työtä on täydentämässä joukko uuden sukupolven ammattilaisia. Konsernin liikevaihdon suuruusluokka on 20-25 m€ ja henkilöstömääräksi on vakiintunut noin 90 henkilöä. 

Tavoitteenamme on toteuttaa tilaajan käyttötarpeita parhaiten palvelevia laadukkaita taloteknisiä järjestelmiä ja luoda henkilökunnallemme parhaat olosuhteet vahvan ammattitaitonsa toteuttamiseksi.

Haemme asiakkaallemme SE Sähkö Oy:lle yrityksen hallittua kasvua vahvistamaan kahta

SÄHKÖASENTAJAA 

Sähköasentajana työskentelet itsenäisesti asiakaskohteiden sähköasennusten parissa. Työkohteesi vaihtelevat pienistä keikkatöistä suurempiin urakkakohteisiin.


Odotamme sinulta sähköasentajan koulutusta ja vähintään vuoden kokemusta alan työtehtävistä. Työntekijänä olet yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen, motivoitunut ja pystyt työskentelemään itsenäisesti työkohteissamme. 


Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Toimipaikka sijaitsee Mikkelissä. Palkkasi ja työehdot pohjautuvat sähköistys- ja sähköasennusalan työehtosopimukseen. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde.


Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Mikkelin yksikönjohtaja Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 ja HR-päällikkö Anna Orava puh. 044 585 9886.
 
Lähetä hakemuksesi viimeistään 17.5.2022 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköasentaja SE Sähkö Oy:lle

Mikkeli
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 18.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti