Skip to main content

Sähköasentajaksi K&R Elevator Oy:lle

”K&R Elevator Oy on Keski-Suomessa toimiva hissiasennuksen ja peruskorjauksen ammattilainen. Yrityksen toiminta-alueena on koko Suomi. Yrityksen historia on vielä nuori, yritys on perustettu vuonna 2016, mutta heiltä löytyy ammattitaitoa jo useamman kymmenen vuoden ajalta. Yrityksenä K&R Elevator Oy on vakavarainen ja luotettava kumppani, jonka johdosta yritys kuuluu korkeimpaan AAA- luokitukseen. Yrityksellä on voimassa olevat hissipätevyydet kaikkiin vaadittaviin hissitöihin.”

 

Haemme asiakasyrityksellemme K&R Elevator Oy:lle suorarekrytointina kahta SÄHKÖASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

 

Sähköasentajana toimit pääsääntöisesti uudiskohteissa, kuten asuintaloissa, toimistoissa, sairaaloissa sekä kauppakeskuksissa. Uudiskohteissa asennustyö pitää sisällään mekaanista asennusta sekä sähköasennuksia. Asentajan tehtäviin kuuluu tavaroiden vastaanotto työmaalla, hissiasennuksien valmisteluun liittyvät tehtävät, kuten mittaukset, kiinnistykset sekä johteiden ja korin asennukset sekä sähköistykset. Valmisteluiden jälkeen tehtäviisi kuuluu vielä hissien ohjelmointi sekä pääset olemaan mukana tarkastuksella, jossa hissit otetaan käyttöön.

 

Asentajana työpisteesi on ympäri Suomea, työ on pääsääntöisesti reissutyötä Suomessa sekä ajoittain myös Ruotsissa. Reissutyötä tehdään arkisin maanantaista torstaihin, perjantait pyhitetään joko vapaille taikka perjantaisin hoidetaan juoksevia asioita Jyväskylässä, kuten työkalujen ja vaatteiden täydennyksiä.

 

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista sähköasentajan tehtävistä ja/tai vastaavaa koulutusta. Työkohteiden sijaitessa myös naapurimaassamme, toivomme sinulta löytyvän ainakin suomen ja englannin kielen osaamista, muut kielet katsomme eduksi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään huippuammattilaisten parissa hissialan ammattilaiseksi. Kehityksen tueksi tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen päivärahojen lisäksi.

Työt alkavat heti sopivien asentajien löydyttyä, joten käy jättämässä hakemuksesi meille http://go-on.likeit.fi/apply/48818515 kautta jo tänään, mutta viimeistään 5.11.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 040 173 9797, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköasentajaksi K&R Elevator Oy:lle

Jyväskylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 06.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti