Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sähköasentajia

Suomen Talotekniikka Sähkö Helsinki Oy

Suomen Talotekniikka -konserni on kotimainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut täyden palvelun kumppani. Suomen Talotekniikka suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja julkiskiinteistöille. STT-yhtiöiden palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa. Konsernissa työskentelee noin 250 talotekniikan ammattilaista. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Mikkelissä, Pieksämäellä, Kuopiossa, Mäntsälässä ja Helsingissä.

Toimintamme kasvaessa haemme Mäntsälän toimipisteeseen:

Sähköasentajia

Etsimme ammattilaisia urakkatyömaille. Urakkatöissä hankkeet voivat olla korjausrakentamisen tai uudisrakentamisen toimitila- sekä asuntoprojekteja. Useimmiten toteutamme TATE-urakat kokonaistoimituksena, jolloin tukena ovat myös muiden toimialojen ammattilaiset. Toimintafilosofiamme on erittäin asiakaslähtöinen ja tavoitteemme on tehdä asiat kerralla oikein mahdollisimman tehokkaita tuotantoprosesseja hyödyntäen.

Edellytämme:

  • Sähköalan koulutusta
  • Työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Oma-aloitteellisuutta
  • Suomen kielen taitoa

Osaat toimia vastuullisesti ja tehokkaasti, niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Oman toiminnan suunnittelu ja aikataulujen hallinta ovat työn onnistumisen kannalta perusedellytyksiä.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn
  • Mukavan työympäristön ammattitaitoisessa ja motivoituneessa tiimissä
  • Hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Jaakko Sahari 0417309152. Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi 29.10.2021 mennessä sähköpostilla [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti