Skip to main content

Sähköasentajia Etelä-Pohjanmaan alueelle

SELEKTA - TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme  sähkö- ja automaatioalan asiakasyrityksellemme SÄHKÖASENTAJAA Etelä-Pohjanmaan alueelle. 

Hakemamme työntekijä on ennemmin hiomaton timantti, kuin loppuun asti hiottu mutta muuntautumiskyvytön. Yrittelijäisyys, ahkeruus ja maalaisjärki ovat arvostettuja piirteitä. Sähköalan työkokemuksen lisäksi työntekijän muuta työkokemusta arvostetaan, varsinkin jos sitä kautta pystyy osoittamaan omia työskentelyarvoja ja -taitoja. Työkohteita on useita erilaisia, ja näin ollen muuntautumiskyky, joustavuus ja uuden oppiminen ovat tärkeitä piirteitä työntekijässä.

Ei se, mitä kaikkea jo osaa, vaan mitä kaikkea on vielä valmis oppimaan.

Työtehtävät sisältävät monipuolisesti sähkö- ja automaatioalan asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Osa työsuorituksista vaatii fyysistä kuntoa ja kanttia, sillä kaikki työ ei rajoitu maan tasalle. Työtehtävien osoittamisessa huomioidaan työntekijän osaaminen ja taso. 

Hae siis alempana olevan linkin kautta jos olet:

- Sähkö- tai automaatioalan ammattitutkinnon suorittanut

- Valmis oppimaan uutta ja tarvittaessa valmis oppimaan uusia tapoja tehdä aiemman tavan sijaan

- Luotettava, ahkera ja sinulla on oikea asenne

Oikeanlainen työntekijä palkitaan; hyvän työpaikan ja kilpailukykyisen palkan lisäksi mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet etsimämme henkilö, täythän hakemuksen ripeästi alla olevan linkin kautta, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakeminen tapahtuu täyttämällä hakemuslomake TÄSTÄ. Täytäthän lomaketiedot huolellisesti, voit jättää hakemukseesi CV:n tai ansioluettelosi lisätiedoiksi.

Nora Karlsson

0406342736

[email protected]

Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella www.selekta.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti