Skip to main content

Sähköasentajia komennustyöhön

Kiinnostaisiko sinua komennustyöt syksyn aikana?

Barona Tekniikka & Asennus Oy hakee sähköasentajia erilaisiin teollisuuden asennus- ja kunnossapitoprojekteihin ympäri Suomea. Tarvitsemme sekä teollisuuden sähköasentajia prosessisähköistyksiin, että rakennussähköasentajia esim. työmaavalaistusten asennuksiin.

Ammattitaitoisille sähköasentajille on tarvetta useisiin eri pituisiin projekteihin. Komennustyössä matkustat projektikohteeseen suorittamaan monipuolisia sähköasentajan työtehtäviä. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Toivomme hakijoilta sähköalan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta. Edellytykset tehtävissä menestymiseen vaihtelevat projektien ja toimenkuvien välillä, joten hakija voi olla jo kokenut sähköalan ammattilainen tai uransa alkupuolella oleva tulevaisuuden osaaja. Odotamme kuitenkin hakijoilta soveltuvan alan koulutusta ja vähintään 1 vuoden työkokemusta sähköasennuksista.

Hakemukseen toivomme mainintaa siitä, millaiset työt ja projektit sinua kiinnostavat sekä mikä on palkkatoiveesi. Kerrothan hakemuksessasi myös työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

_Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Markus Korpela/Barona Tekniikka & Asennus Oy, numerosta 0504648493, arkisin klo 9–15._

Hae paikkaa viimeistään 24.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: markus.korpela@barona.fi, 0504648493

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköasentajia komennustyöhön

Barona Teollisuus
Jyväskylä
Kuopio
Vaasa
Seinäjoki
Kokkola
Oulu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti