Skip to main content

Sähköasentajia liikkuvaan työhön Etelä-Pohjanmaalle

Onko syksyn suunnitelmat vielä auki ja etsit itsellesi pitkäkestoista ja itsenäistä työtä? Miltä kuulostaisi asentajan hommat, liikkuva työ ja pitkät vapaat mahdollistava vuorotyömalli?

Haemme asiakasyrityksellemme Voimatel Oy:lle motivoituneita, sitoutumishaluisia ja liikkuvassa työssä viihtyviä mittariasentajia Etelä-Pohjanmaalle. Mittava asennusprojekti alkaa syyskuussa 2021 ja kestää vähintään vuoden. Voit tehdä työtä liikkumalla asennuskohteisiin kotoa käsin tai reissutyönä kauempaa, sillä järjestämme sinulle tarvittaessa majoituksen. Asennusprojektin edetessä maakunnasta toiseen voimme tarjota sinulle matkatyötä myös muilla alueilla.

Työtä tehdään vuoroviikoin. Teet töitä kuutena päivänä, maanantaista lauantaihin, 12 tuntia päivässä (yht. 72 h/vko). Tämän jälkeen sinulla on viikon lepotauko. Toinen vaihtoehto on, että työskentelet 2 viikkoa, jonka jälkeen sinulla on 2 viikon vapaat - Työn kierron voit päättää itse. Liikut työpäivinä alueellasi Etelä-Pohjanmaalla asennuskohteesta toiseen.

Varsinainen työ on itsenäistä: vaihdat eri kohteissa olevia etäluettavia sähkömittareita ja hoidat niiden käyttöönottoja. Lisäksi raportoit asennuksista Voimatelin järjestelmään ja huollat välineitä. Käytössäsi on firman auto, ja saat esimieheltäsi valmiin listan kohteista ja reiteistä, joten voit keskittyä mittareiden vaihtoihin.

Asennuskeikoilla olet päivittäin tekemisissä Voimatelin asiakkaiden kanssa, niin kotitalouksissa kuin julkisissa kohteissa, joten toivomme sinulta myös ripausta asiakaspalveluhenkisyyttä.

Emme odota sinun olevan valmis osaaja, mutta sähköalan peruskoulutus on vähimmäisedellytys työlle. Saat perehdytyksen uuden työsi erityispiirteisiin Voimatelilla Seinäjoella työsuhteesi alkaessa. Töitä tehdään vuorotyömallin mukaisesti kahdessa asentajaryhmässä. Ensimmäinen ryhmä aloittaa kolmipäiväisellä perehdytyksellä 22.9. ja toinen ryhmä 29.9.2021, minkä jälkeen alkavat asennustyöt.

Tarjoamme sinulle:

  • Alalla erittäin kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu peruspalkasta, suoriteperusteisesta lisästä sekä päivärahasta
  • Auton käyttöösi työajalle
  • Itsenäisen ja liikkuvan työn vaihtelevissa kohteissa
  • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kehittyä alan huippuosaajaksi
  • Sähkö- ja työturvallisen työympäristön sekä toimintamallit

Valituksi tuleminen edellyttää:

  • Sähköalan perus- tai ammattitutkintoa
  • Riittävää työkokemusta työskennellä itsenäisesti
  • B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta
  • Suomen kielen taitoa
  • Voimassa olevat pätevyyskortit – sähkötyöturvallisuus, työturvallisuus ja hätäensiapukortit – katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti! Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana mahdollisimman hyvissä ajoin projektin aikatauluttamisen turvaamiseksi.

Jos sinulla on kysymyksiä, niihin vastaa mielellään Baronalta Tommi Puustinen, 050 454 8948, tommi.puustinen@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 31.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: tommi.puustinen@barona.fi, 0504548948

Voimatel Oy

Voimatel Oy on suomalaisomisteinen sähkö- ja tietoverkkojen sekä -järjestelmien elinkaaripalvelujen ja ratkaisujen tuottaja. Voimatel auttaa asiakkaitaan menestymään varmistamalla heidän kriittisten järjestelmien ja verkkojen erinomaisen palvelukyvyn luotettavilla asiantuntijapalveluillaan ja uudistuvilla ratkaisuillaan. Yhtenä alansa suurimpana toimijana Voimatelin asiakkaina ovat mm. Itämeren alueen ja Keski-Euroopan teleoperaattorit, Suomen merkittävimmät siirto- ja jakeluverkkoyhtiöt, globaalit laitevalmistajat sekä suuri joukko teollisuusyrityksiä, kaupunkeja ja kuntia. Yhtiön tunnusmerkki on ainutlaatuinen yhdistelmä tinkimätöntä luotettavuutta, kuuntelevaa asiakaspalvelua sekä jatkuvasti kehittyviä ratkaisuja, jota tukee yhtiön vakaa asema alansa suurimpana suomalaisomisteisena palvelutarjoajana. Voimatelin lähes 900 palveluammattilaisen organisaatio palvelee asiakkaita Suomesta ja Virosta käsin. Yhtiön liikevaihto oli noin 141 M€ vuonna 2020.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Sähköasentajia liikkuvaan työhön Etelä-Pohjanmaalle

Voimatel Oy
Kokkola
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 21.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus