Skip to main content

Sähköasentajia Rovaniemelle

Haemme asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJIA Rovaniemelle.

Sähköasentajana huolehdit erilaisista sähköasennustehtävistä asiakkaidemme työkohteista. Etsimme sekä ammattilaisia itsenäisiin ja pidempiaikaisiin projekteihin sekä vasta-alkajia työskentelemään kokeneemman asentajan parina. Työkohteet ovat alkaneet kevään 2021 aikana ja asiakkaamme rekrytoi lisää asentajia syksyn 2021 aikana. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-15:30 ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Työssään menestyvillä työntekijöillä on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen vuokratyösuhteen päätteeksi.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja osaavan tiimin tuen. Asiakkaallemme on tärkeää mutkaton yhdessä tekemisen meininki. Sähköasentajan työkokemus on eduksesi, mutta työtehtävässä on mahdollisuus sijoittua kokeneemman asentajan pariksi, jolloin kokemattomammalle tekijälle tarjoutuu hyvä mahdollisuus ammattitaidon kerryttämiseen. Työssä edellytetään sähköalan perustutkintoa. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja sekä reipasta työotetta ja asennetta. Lisäksi arvostamme hyviä asiakapalvelutaitoja ja oma-aloitteista työotetta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtäviin valittavilla henkilöillä tulee olla voimassa olevat sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortit.

Otathan yhteyttä Salla Pyhäjärveen p. 050 444 4494 / salla.pyhajarvi@adecco.fi, niin jutellaan kyseisistä työtehtävistä lisää tai jätä tietosi oheisen linkin kautta. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Salla Pyhäjärvi, salla.pyhajarvi@adecco.fi

Sähköasentajia Rovaniemelle

Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 21.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus