Skip to main content

Sähköasentajia Rovaniemelle

Haemme asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJIA Rovaniemelle!

Sähköasentajana huolehdit erilaisista sähköasennustehtävistä asiakkaidemme työkohteista. Etsimme sekä ammattilaisia itsenäisiin ja pidempiaikaisiin projekteihin sekä vasta-alkajia työskentelemään kokeneemman asentajan parina. Työssään menestyvillä työntekijöillä on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen vuokratyösuhteen päätteeksi.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja osaavan tiimin tuen. Asiakkaallemme on tärkeää mutkaton yhdessä tekemisen meininki. Sähköasentajan työkokemus on eduksesi, mutta työtehtävässä on mahdollisuus sijoittua kokeneemman asentajan pariksi, jolloin kokemattomammalle tekijälle tarjoutuu hyvä mahdollisuus ammattitaidon kerryttämiseen. Työssä edellytetään sähköalan perustutkintoa. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja sekä reipasta työotetta ja asennetta. Lisäksi arvostamme hyviä asiakapalvelutaitoja ja oma-aloitteista työotetta. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtäviin valittavilla henkilöillä tulee olla voimassa olevat sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortit.

Löydät ilmoituksesta linkin tai painikkeen, joka ohjaa sinut meille. Sihdiltä saat laadukkaat työvaatteet, kilpailukykyisen palkan sekä työterveyshuollon Terveystalolla.

Lisätietoa:

Minja Murtomaa

050 444 4452

Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minja Murtomaa, minja.murtomaa@adecco.fi

Sähköasentajia Rovaniemelle

Rovaniemi
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 08.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus