Skip to main content

Sähköasentajia Vaasaan

Oletko sähköalan ammattilainen ja olet vailla töitä?

Haemme nyt yhteistyössä asiakkaamme kanssa sähköasentajia Vaasaan.

Sähköasentajan työtehtäviin sisältyy erilaiset sähköasennustehtävät ja niihin liittyvät valmistavat työtehtävät. Työskentely tapahtuu Vaasan keskustassa.

Tehtävässä menestyäksesi tulee sinulla olla sähköalan ammattitutkinto ja mahdollisesti jo jotain kokemusta vastaavista sähköalan tehtävistä. Tarvitset lisäksi reipasta sekä oma-aloitteista työotetta.

Toivomme että, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne työskennellessäsi. Tarvitset työssäsi myös työturvallisuuskortin, jos sitä ei ole, toivomme että olet valmis sen ennen työsuhteen alkua hankkimaan.

Eduksesi on vahva kokemus sähköasentajan tehtävistä sekä joustava vuorotyövalmius.

Työtä tehdään arkena pääsääntöisesti päivätyönä (7-15.30), mahdollisuus myös vuorotyöhön.

Työsuhde solmitaan määräaikaisina vuokratyösuhteina Adeccon ja työntekijän välille. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä mahdollisimman pian ja ovat alkuun n. 5 kk pituisilla sopimuksilla, joissa mahdollisuus jatkaa vuoden loppuun saakka. Palkkaus sähköalan TES in mukaan, huomioon ottaen osaamisen ja kokemuksen.

Aikaa ei ole hukattavaksi vaan, hae paikkaa heti osoitteessa www.adecco.fi, hakuaikaa on 30.5.2022 asti. Liitä mukaan CV:si. Hakua käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja voit kysellä Vaasan Adeccon konsultilta Minna Nummelin 040 357 2654, minna.nummelin@adecco.fi

Tarjoamme mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen teollisuudessa, ja työsuhteen Adeccon vuokratyöntekijänä, jolloin voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minna Nummelin, minna.nummelin@adecco.fi

Sähköasentajia Vaasaan

Vaasa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus