Skip to main content

Sähköautomaatio- /mekaniikka-asentaja

Älykkäiden tuotannon automaatiolaitteiden testaukseen ja kokoonpanoratkaisuihin erikoistunut asiakasyrityksemme kaipaa vahvistusta timanttiseen joukkoonsa.

Miksi meille?

Paikassa pääset työskentelemään hyvässä yhteisössä, jossa aidosti välitetään työntekijöistä ja työturvallisuudesta. Alussa saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, jolla varmistetaan, että pääset ongelmitta liikkeelle. Monipuolisten ja kehittävien tehtäviesi vastapainoksi tarjoamme jatkuvan työyhteisön tuen ja selkeän ohjeistuksen tehtäviisi. Työpanoksestasi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen. Itse työtä pääset suorittamaan ajanmukaisilla välineillä.

Edellytykset

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta tai aiempaa työkokemusta sähkö- ja automaatiolaitteiden asennus- ja kasaustehtävistä. Teknisen taustan lisäksi olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja luonnostaan ongelmaratkoja. Olet valmis varmistamaan tuotannon toimivuuden, ottamaan vastuuta ja kehittymään työssäsi. Arvostamme myös mahdollisen teknisen harrastuksen kautta saamasi kokemusta ja kiinnostusta tekniikan pariin.

Tarvittavat tiedot ja taidot

  • Aikaisempi kokemus koneenrakentamisesta sekä toimimisesta tuotanto- ja testausautomaation parissa
  • Ammattiopisto tai teknikkotason tekninen koulutus
  • Hyvä käsitys automaatiolaitteiden rakentamisesta ja toiminnasta

Tehtävä sopii hyvin myös insinööriopiskelijalle, jolla on jo karttunut myös käytännön kokemusta sähkö- ja automaatiolaitteiden rakentamisen tehtävistä ja voit osallistua kokopäiväisesti töihin.

Tehtävän tarkempi sisältö

  • Protojen kasaus, testaus, dokumentaation tarkastus
  • Laiterakennus, mekaniikka/sähkö/pneumatiikka/automaatio
  • Tulosten kommunikointi suunnittelupuolen kanssa
  • Palautteen antaminen suunnittelutiimille ja suunnitteluvirheiden sekä puuttuvien osien ylöskirjaaminen

Tarjoamme Sinulle alkuun vähintään kolmen kuukauden mittaisen määräaikaisen sopimuksen, jonka todennäköinen jatko tarkentuu ennen määräaikaisuuden päättymistä.

Kiinnostuitko?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jotain kysyttävää?

Jos haluat tietää tehtävästä lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä rekrytoinnista vastaavaan Jani Haapaniemi puh. 050-5059211.

Hae paikkaa viimeistään 31.08.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jani.haapaniemi@barona.fi, 0505059211

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköautomaatio- /mekaniikka-asentaja

Barona Teollisuus
Oulu
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Kemi
Barona Teollisuus
Tervola
Barona Teollisuus
Urjala
Barona Teollisuus
Lieto
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti