Skip to main content

SÄHKÖAUTOMAATIOKUNNOSSAPIDON TYÖNTEKIJÄÄ

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 500 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on lähes 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta.

Metsä Fibre

www.metsafibre.com

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 2,6 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 400 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

Haemme nyt Metsä Fibren Lappeenrannan sahalle

 

SÄHKÖAUTOMAATIOKUNNOSSAPIDON TYÖNTEKIJÄÄ

 

vakituiseen työsuhteeseen.

 

Ota haltuun uusi, innostava työ

 

Sähköautomaatiokunnossapidon työntekijänä olet tärkeä osa tehokkaan sahan toimintaa, sillä olet omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi mukana varmistamassa laitteiden toiminnan sekä tehokkaan tuotannon. Sähköautomaatiossa työtehtäviäsi ovat mm. vianetsintä tuotantokoneista, ennakkohuoltokierrokset, uusien laitteiden kytkennät sekä myös tuotannon tehtävät. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin kunnossapidon tiimin kuin muun sahan henkilöstön kanssa. Kyseessä on kolmivuorotyö.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Toivomme sinulta aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme lisäksi joustavuutta, hyvää asennetta sekä halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen. Edellytyksenä tehtävässä toimimiselle on sähköalan perustutkinto ja itsetyöskentelyyn riittävä työkokemus. Aiempi kokemus teollisuuden sähköautomaation kunnossapitotöistä katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen arvostetussa yhtiössä. Henkilöstöllemme tarjotaan myös liikunta- ja kulttuurietua työssä jaksamisen tueksi. Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi!

 

Miksi Metsä?

 

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin?

 

Tutustu Metsä Fibren sahojen monipuolisiin ja merkityksellisiintyötehtäviin: Töissä Lappeenrannan sahalla

 

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

 

Esihenkilö Anssi Meuronen 050 598 9319) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Hänet tavoitat parhaiten arkisin kello 14-16.

Hae paikkaa!

 

Hae paikkaa ja tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 1.7.2022 saakka. Menestystä hakuun!

SÄHKÖAUTOMAATIOKUNNOSSAPIDON TYÖNTEKIJÄÄ

Lappeenranta
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus