Skip to main content

Sähköautomaatiosuunnittelija

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Rekrytoimme asiakkaallemme Pronor Control Oy:lle

Sähköautomaatiosuunnittelijaa

kasvaville markkinoille.

Suunnittelijana osallistut projektien suunnitteluun, käyttöönottoon ja dokumentointiin. Katsomme eduksi aikaisemman suunnittelu- ja Cadmatic- kokemuksen, tieto-taidon sähköasennuksista sekä monipuolisen Microsoft Officen hallinnan.

Tehtävät:
- Sähkö- ja automaatiosuunnittelu
- Suunnittelujärjestelmän kehitys
- Asennusvalvonta
- Käyttöönotto
- Dokumentointi

Olet vastuuntuntoinen ja osaat myös toimia itsenäisesti osana joukkuetta. Kannat vastuuta tekemistäsi töistä ja valinnoista. Sinulla on aito halu täyttää toivomamme sektorit ja kehittyä rautaiseksi saha-alan osaajaksi sahalaitetuntemuksen ja -prosessien osalta.

Toivomme sinulta:
- Joustavuutta
- Kykyä innovoida
- Teknistä laitetuntemusta sähkökäytöistä (taajuusmuuttajat ja servot)
- Ihmissuhdetaitoja ja joukkuehenkisyyttä
- Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon
- Asiakaspalveluhenkisyyttä

Tarjoamme sinulle Pronor Control Oy:lla hyvähenkisen ilmapiirin pienessä ja joustavassa työyhteisössä, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa ja tulla kuulluksi. Tuemme, kannustamme ja motivoimme. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen osaamisen ja kehittymisen mukaan sekä hyvät työsuhde-edut.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksen saman tien osoitteeseen www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Heimolta lisätietoja antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, [email protected]. Ensimmäinen haastattelukierros suoritetaan videohaastattelulla.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköautomaatiosuunnittelija

Henkilöstöpalvelu Heimo
Päijät-Häme
18150 Heinola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 10.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti