Skip to main content

Sähköautomaatiosuunnittelija / -dokumentoija

CMe Solutions Oy on vuonna 2008 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen korkealuokkaisia automaatio ratkaisuja teollisuuden eri tarpeisiin. Tarjontamme asiakkaillemme koostuu mm. automaationsuunnittelun, ohjelmoinnin, valmistuksen ja projektoinnin osa-alueilta.

Työllistämme joukon huippuosaajia ja edelleen toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisää tiimipelaajia, vahvistamaan porukkaamme, ensisijaisesti suunnittelu- ja dokumentointi tehtäviin. Eduksesi katsotaan aiempi kokemus sähköautomaatiosuunnittelusta ja dokumentoinnista sekä työskentelystä teollisuuskohteissa. Tehtävää täytettäessä suunnitteluohjelmistojen käyttötaito (CAD, ePlan, CADS) katsotaan myös eduksesi, kuten myös ymmärrys ohjelmoitavista logiikoista.

Edellä mainitun tehtäväkuvauksen lisäksi tehtäviisi kuluu jossain määrin myös projektien ja siihen liittyvien materiaalien hallintaa. Työskentelet osittain asiakasrajapinnassa, joten avoin ja reipas ote asioiden hoitamiseen on sinulle luontaista.

Vapaamuotoiset hakemukset (sisältäen CV:n ja palkkatoivomuksen) voit toimittaa osoitteeseen marko.miettinen@cmesolutions.fi

Työn alkamisajankohta on heti sopivan henkilön löydyttyä, yhdessä sovittuna ajankohtana.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköautomaatiosuunnittelija / -dokumentoija

Kuopio
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti