Skip to main content

CABB on maailmanlaajuinen kemian alan yritys. Olemme toimineet Kokkolassa vuodesta 1984 lähtien ja työllistämme siellä noin 230 henkilöä. Kokkolan tehtaallamme valmistamme rahtivalmistuksena kasvinsuojeluaineita ja niiden välituotteita.

Olemme vahvistamassa sähkö- ja automaatio-osaston organisaatiotamme ja haemme Kokkolaan vakituiseen työsuhteeseen

SÄHKÖINSINÖÖRIÄ

Sähköinsinööri toimii teollisuuslaitoksemme sähkö- ja automaatiokunnossapidossa sekä projekteissa. Vastaat automaatio- ja sähkötöiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimit sähkötöiden ja käytönjohtajana 1000 V sähkölaitteistoissa. Osallistut projektien esiselvitysten ja kustannusarvioiden laadintaan sekä soveltuvien automaatio- ja sähkölaitteiden hankintaan asiantuntijana. Tässä roolissa pääset vaikuttamaan ja kehittämään investointiprojektien läpivientiä yhdessä muiden organisaatiomme asiantuntijoiden kanssa. Koordinoit myös alihankintapalveluiden hankintaprosesseja.

Arvostamme aktiivista ja itsenäistä työotetta. Hyvät yhteistyötaidot ja päätöksentekokyky luovat hyvät edellytykset työn menestykselliseen hoitamiseen. Tehtävässä vaaditaan sähkötekniikan insinöörin tutkintoa tai vastaavaa koulutusta sekä teollisuussähkö- ja automaatiokokemusta.

Edellytämme tehtäviin valittavalta hyväksyttyä terveystarkastusta sisältäen huumausainetestauksen.

Kiinnostuitko? Mikäli haluat kuulla lisää, voit olla yhteydessä automaatioinsinööri Jukka Häkkilään puh. 046 8760 650 tai henkilöstöpäällikkö Miia Tastulaan puh. 046 8760 522. Voit lähettää avoimen hakemuksen palkkatoivomuksineen osoitteeseen recruiting@cabb-chemicals.fi

8.8.2021 mennessä. Paikka täytetään, kun sopiva henkilö löytyy. Lue lisää meistä www.cabb-chemicals.com

Sähköinsinööri

Kokkola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus