Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sähköinsinööri Oy Kati Ab:lle

Kaipaatko uusia haasteita urallesi?

Haemme asiakkaallemme Oy Kati Ab:lle rekrytointitoimeksiantona sähköinsinööriä kairauskaluston suunnittelu ja kehitystyöhön.

KATI on perheyritys, joka on toiminut kaivos- ja malminetsintäalalla jo vuodesta 1980. Yrityksen perustajat työskentelivät toiminnan alkutaipaleella pitkään kenttätöissä muiden työntekijöiden mukana. Tämänkin ansiosta johdolla onkin alusta asti ollut läheinen ja mutkaton suhde työntekijöihin.

Yksi yrityksen perusarvoista on Huolenpito henkilöstöstä, jonka mukaan lupaamme arvostaa pitkäaikaisia työsuhteita ja sitoutunutta henkilökuntaamme. KATI työllistää tänä päivänä n. 135 alansa ammattilaista.

https://www.oykatiab.com/kati-tyonantajana/ 

Tässä tehtävässä vastaat osaltasi kairauskaluston (uudet ja vanhat) sähköistyksen ja automaatioasennuksien kehityksestä sekä kunnossapidosta. Osana tehtävää myös sähkötarvikehankintojen tekeminen.  Olet osa huoltotiimiä, jossa lisäksesi työskentelee kaksi sähköasentajaa. Työt tehdään pääsääntöisesti yrityksen kiinteässä toimipaikassa Kalajoen Rautiossa.

Edellytämme hakijalta:

  • E-Plan ja CADS sähkösuunnitelmien ja dokumentoinnin osaamista
  • tehtävään soveltuva koulutusta (amk) ja aiempaa työkokemusta
  • vastuullista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä

Eduksi katsomme konedirektiivien tuntemisen, S2-luokan sähköpätevyyden sekä logiikka ohjelmointiosaamisen (codesys). Liikkuvan kaluston sähköjärjestelmien tuntemus.

Tarjoamme hakijalle:

  • pitkäaikaisen työn vakavaraisessa yrityksessä
  • kattavat henkilöstöedut
  • kilpailukykyisen palkkauksen kokemukseen perustuen
  • hyvän työyhteisön ja tiimin tuen

Mikäli koet, että sinulta löytyy tarvittava osaaminen kyseiseen tehtävään, olet varustettu positiivisella asenteella ja tiimityöskentelytaidoilla ja haluat olla osa ammattitaitoista tiimiä, jätä hakemus Go On:n nettisivujen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä. Merkitse hakemukseesi tehtävään soveltuvat kokemuksesi.

Tehtävä täytetään rekrytointitoimeksiantona ja työntekijät tulevat työllistymään Kati Oy:n palvelukseen. Lisätietoja antaa Go On:lta Iris, 040 187 0854, [email protected]

 

Hae tätä työpaikkaa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköinsinööri Oy Kati Ab:lle

85140 Kalajoki
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti