Skip to main content

Sähkökunnossapidon työnjohtaja

 

Sotkamo Silver Oy on paikallinen ja vastuullinen Hopeakaivos. Tehtävämme on ”Löytää, louhia ja luoda – metalleja ja arvoa” ja olemme mukana modernin yhteiskunnan luomisessa tuottamalla sen tarvitsemia metalleja. Toimintaamme ohjaavat arvot Vastuullisuus (Be responsible) ja Paikallisuus (Be local). 

Lisätietoja yhtiöstä www.silver.fi

 

Haetaan sähkökunnossapidon työnjohtajaa Sotkamo Silver Oy:n hopeakaivoksen kunnossapitoon

Hopeakaivoksen työnjohtajana vastaat sähkö- ja automaatiojärjestelmien sekä instrumentoinnin toiminnan ylläpidosta ja kehityksestä. Huolehdit ensisijaisesti maanalaisen kaivoksen sähkötöiden turvallisuudesta, suunnittelusta, organisoinnista, ja raportoinnista. Toimit tiiviissä yhteistyössä kaivosalueen henkilöstön ja yhteistyökumppanien kanssa. Ennakkohuoltosuunnitelmien toteutus ja päivittäminen kuuluvat myös tehtäviisi. Työaika on pääsääntöisesti päivätyö ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Sähkötekniikan koulutuksen, sähköpätevyyksien ja työkokemuksen lisäksi arvostamme aikaisempaa työnjohtokokemusta, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja sekä projektikokemusta.
Luemme eduksi kokemuksesi taajuusmuuttajakäytöistä sekä ohjelmoitavista logiikoista.

Tarvitset työssä myös hyviä IT-taitoja sekä B-ajokortin.

Vastuullisuus on toinen toimintaamme ohjaavista arvoista. Se näkyy työyhteisössämme avoimuutena, arvostuksena ja luotettavuutena – olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, joka pitää työntekijöistään huolta. Tarjolla on mielenkiintoiset työtehtävät sekä mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Pääset työskentelemään yhdessä loistavien työkavereiden kanssa, jotka auttavat ja ovat tukenasi myös perehdytyksessä.  

 

Toimipaikka sijaitsee Sotkamossa.

 

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa kaivospäällikkö Pasi Määttä, 040 744 0926. Yhteydenottoajat 7.–8.7. klo 11–14 ja 13.-14.7. klo 12-15

 

Jätäthän hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen 31.7.2022 mennessä osoitteella haku(at)silver.fi

Hakemukseen tulee merkitä mihin tehtävään haetaan.

 

Sotkamo #lomalla365#

Sotkamossa työ, asuminen ja vapaa-aika yhdistyvät mutkattomasti. Meillä voit nauttia jokaisesta hetkestä kuin lomapäivästä omassa tahdissasi. Hyvät palvelut ja miltei rajattomat vapaa-ajan mahdollisuudet ovat meille arkipäivää. Myös kuvankaunis luonto harjuineen, hiekkarantoineen ja jylhine metsineen kuuluu arkeemme. Lue lisää https://www.kotipesasotkamo.fi/

         

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähkökunnossapidon työnjohtaja

88600 Sotkamo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 08.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Rakennus
Jyväskylä
Sandvik Mining and Construction Oy
Turku
Eezy Oyj
Varsinais-Suomi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti