Skip to main content

Sähkökunnossapitoasentaja vakituiseen työhön

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa töitä teollisuusalan ammattilaisille. Me arvostamme osaamista ja etsimmekin teollisuusalan parhaita timatteja, mutta hyvällä asenteella pääset jo pitkälle. Toimialueemme on koko Suomi ja toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä sekä Porvoon keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin ja vakinaistamme parhaat.

ProMesta etsii nyt asiakasyritykselleen kokenutta SÄHKÖKUNNOSSAPITOASENTAJAA Porvooseen.

Asiakkaamme etsii kokenutta sähkökunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme sinulla olevan useamman vuoden kokemusta erilaisista sähkökunnossapitotöistä. Jos sinulle on narinalistat ja perus sähköhuoltotyöt tuttuja sekä pystyt lukemaan kuvia itsenäisesti, voit olla etsimämme tekijä!

Kyseessä on suorarekrytointi eli pääset työllistymään koeajan jälkeen suoraan asiakasyrityksemme kirjoille kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Asiakkaamme toiminta on hyvässä kasvussa, joten tässä työssä pääset helposti mukaan tekemisen meininkiin. Oma-aloitteisesta ja motivoituneesta työasenteessa on hyötyä, sillä työ vaatii itsenäisen työotteen. Olethan valmis myös työskentelemään myös iltaisin, kyseessä on nimittäin kaksivuorotyö. Sähköalan koulutus katsotaan eduksi.

Jätä CV:si ja työhakemuksesi alla olevasta linkistä jo tänään, sillä tämä paikka täytetään heti oikean tyypin löydyttyä! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Palkka katsotaan sopimuksen mukaan, joten liitä hakemukseen palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10 - 14 Jenna-Lee, p. 040 060 1432 / [email protected]

LINKKI HAKEMUKSEEN: http://promesta.likeit.fi/apply/11364030

Eikö tämä ollut etsimäsi teollisuusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme www.promesta.fi tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity teollisuusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia Uusimaan teollisuudessa alkaa päivittäin ja voimme huomioida hakemuksesi myös muihin soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös mahdolliset suosittelijasi, kuten edelliset esihenkilösi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti