Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

SÄHKÖMARKKINOIDEN MITTAUSTIEDONHALLINNAN VASTUUNKANTAJA

Etsimme sähkömarkkinoiden näköalapaikalle proaktiivista vastuunkantajaa mittaustiedonhallintaan liittyvien palveluiden kehittämiseen ja laadunhallintaan. Tehtävässä on mahdollisuus lunastaa merkityksellinen rooli Elenian ja koko alan sisällä mittaustiedonhallintaan liittyvissä asioissa.

Arjessa koordinoit palveluidemme päivittäistä työtä, kehittämällä palveluita sekä seuraamalla suorituskykyä ja laatua. Toimit keskeisenä asiantuntijana projekteissa ja palveluiden muutoksissa. Vastuulla on myös mittaustiedonhallintajärjestelmän järjestelmävastaavan teknisiä tehtäviä.

Työssä on keskeistä ymmärtää loppukäyttäjiä, sähköalan markkinaympäristöä, kilpailua ja toimialan tulevaisuuden trendejä. Tätä ymmärrystä soveltaen tuet tiimin muuta toimintaa ja viet kokonaisuutta entistä paremmiksi. Osaltasi olet myös varmistamassa, että Elenian ääni kuullaan energia-alan yhteisissä työryhmissä.

Rooli on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa sen sijoittuessa Elenian Palveluliiketoimintaan. Energiapalvelut -tiimin vastuulla on Elenian asiakkaiden sähkönkulutustietojen ajantasaisuus, oikeellisuus ja hyödynnettävyys eri liiketoimintaprosesseissa. Tiimi on mukana aina mittareiden asentamisen tuesta mittaustietojen päätymiseen tietojärjestelmiin ja sähkömarkkinoiden yhteiseen Datahubiin. Kehitämme myös datanhallintaan liittyviä sovelluksia, jotta mittareilta kerättävästä tiedosta saataisiin mahdollisimman paljon irti niin asiakkaillemme, sähkön myyjille kuin meille Elenialle verkkoyhtiönä.

Oikean osaajan tuntomerkit

Tässä roolissa menestyy positiivinen ja vahvoilla viestintätaidoilla varustettu itseohjautuva henkilö. Keskeistä on kyky ja halu ottaa vastuuta omasta palvelualueesta – pystyen viestimään selkeästi läpi organisaation ja laajan kumppaniverkoston. Arjen kannalta on keskeistä, että olet käyttänyt erilaisia tietojärjestelmiä ja omaat ymmärrystä tietojärjestelmäintegraatioista.

Tehtävä on osa teknisesti suuntautunutta ja palveluorientoitunutta tiimiä. Arvostamme osaamista ja sähköalaa tukevaa korkeakoulututkintoa sekä yleisiä näyttöjä työelämästä. Tehtävän haltuunottoa tukee, että omaat jo ennalta ymmärrystä tietojärjestelmäkehityksestä, palveluiden hallinnasta, palveluprosesseista, tietoturvallisuudesta ja sähkömarkkinoista.

Meissä on virtaa

Energia on arjen perusta – niin asiakkaillemme kuin työyhteisöllemmekin. Teemme työmme nykyaikaisilla järjestelmillä, joilla varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkönjakelun ja arjen sujumisen. Tässä roolissa pääset oikeasti tekemään ja vaikuttamaan, yhdessä osaavien kollegoiden kanssa. Tiimissä tehtävät ovat selkeästi jaettu, mutta autamme toisiamme myös oman laatikon ulkopuolelta. Tuemme henkilöstömme työkykyä ja viihtyvyyttä joustavin ratkaisuin. Modernit toimitilamme sijaitsevat Tampereella.

Kiinnostuitko?

Kuulemme sinusta mielellämme! Lähetä hakemuksesi liitteineen viimeistään 19.1.2022 oheisen hakulinkin kautta. Mikäli jokin jäi mietityttämään, Energiapalvelut -tiimin esihenkilö Päivi Hirvojärvi (p. 050 482 8103) on tavoitettavissa ja vastaa kysymyksiisi 18.1.2022. Jos et heti tavoita Päiviä, niin voit jättää soittopyynnön tekstiviestillä.

Elenia on Suomen toiseksi suurin verkkopalveluyhtiö ja suurin energia-alan palveluntuottaja. Meillä tehdään mielenkiintoisia ja vastuullisia töitä, yhdessä osaavien työkavereiden kanssa. Pitkäjänteisellä ja vastuullisella sähköverkkomme kehitystyöllä varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkönjakelun ja arjen sujumisen. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita kuten asiakaspalvelua, tietojärjestelmiä ja verkkopalveluita. Tuemme henkilöstömme työkykyä ja hyvinvointia joustavilla ratkaisuilla sekä olemme savuton ja päihteetön työpaikka. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

SÄHKÖMARKKINOIDEN MITTAUSTIEDONHALLINNAN VASTUUNKANTAJA

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 20.01.2022

Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä

Primary tabs

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti