Skip to main content

Sähköpääsuunnittelija

BMH Technology on yksi alansa johtavista kestävien energiaratkaisujen avaimet käteen -toimittajista. Yrityksemme kehittää ja toimittaa globaalisti edistyksellisiä jätteestä kierrätyspolttoainetta valmistavia TYRANNOSAURUS®-laitoksia sekä perinteisiä kiinteän biomassan käsittelyjärjestelmiä. Autamme asiakkaitamme vähentämään kaatopaikkaläjittämistä ja fossiilisten polttoaineiden aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 57 milj. € jatyöllistämme noin 150 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Kiinassa, Puolassa ja Espanjassa. Tutustu meihin paremmin YouTube-kanavallamme, BMHTechnology.

Liiketoiminnan edelleen kasvaessa haemme nyt

SÄHKÖPÄÄSUUNNITTELIJAA

osaksi sähkö- ja automaatio-osaston tiimiä.

Tehtävässäsi työskentelet toimitusprojektien E&A-osuuden teknisenä asiantuntijana ja vastaat perussuunnittelun lisäksi detaljisuunnittelun kokonaisvaltaisesta koordinoinnista;

Määrittelet ja hallinnoit laitteidemme sähkö- ja automaatioratkaisuja osana projektiorganisaatiota. Vastaat siten omalta osaltasi laadusta, yhteensopivuudesta, aikataulusta ja budjetista sekä sujuvasta läpimenosta ja onnistumisesta toimitusprojekteissa. Teet tiivistä yhteistyötä muun organisaation, asiakkaiden sekä toimittajiemme kanssa. Lisäksi olet aktiivisesti mukana laite- ja komponenttihankintojen,
toimittajien ja aliurakoitsijoiden koordinoinnissa yhteistyössä osto-organisaation kanssa.

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja aiempaa kokemusta teolliselta toimialalta vastaavista tehtävistä. Toivomme sinulta lisäksi perustuntemusta koneiden ja laitteiden sähköistyksestä ja ohjelmoitavista logiikoista. Omaat aktiivisen työskentelytavan sekä koet aitoa halua sitoutua yhteiseen tekemiseen.

Arvostamme sujuvia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä organisointikykyä. Kansainvälisen toimintamme vuoksi englannin kielen osaaminen sekä valmius satunnaiseen matkustamiseen ovat tärkeäitä elementtejä tehtävässä onnistumiselle.

Etsimme henkilöä, joka sitoutuu viemään yhdessä sovitut asiat loppuun saakka BMH:n arvojen; Menestys-Yhteistyö-Intohimo - mukaisesti. Ymmärrät, että hyvän asiakaskokemuksen luominen on menestyvän toiminnan kivijalka.

Tarjoamme ympärillesi innostavan projektiorganisaation, mielenkiintoisen työnkuvan sekä kykyjesi mukaiset etenemismahdollisuudet. Tehtävä ei ole paikkakuntasidonnainen, eli voit työskennellä kotikonttoriltasi tai vastaavasti BMH:n konttoreilta Raumalla, Porissa tai Tampereella. Käytössäsi on joustavat keinot etätöiden tekemiselle. BMH:lla sinua tuetaan oman henkilökohtaisen osaamisesi kehittämisessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Sähkö- ja automaatio-osaston päällikkö
Toni Pirttilä
toni.pirttila@bmh.fi

Viimeinen hakupäivä / Deadline for applications: 14.5.2021

Sähköpääsuunnittelija

Rauma
Pori
Tampere
Kokopäiväinen, Etätyö, Vakituinen

Julkaistu 09.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus