Skip to main content

Sähkösuunnittelija

Kasvava, kansainvälisesti toimiva Proventia on suomalainen teknologiayhtiö, joka tarjoaa ratkaisuja ja palveluja moottori-, työkone- ja ajoneuvoteollisuuteen. Valmistamme modulaarisia testauskeskuksia sähkö- ja hybridiajoneuvojen, niiden voimalinjojen ja akustojen testaamiseen. Tarjoamme työkoneiden ja raskaiden ajoneuvojen voimalinjojen energiatehokkuutta parantavia järjestelmiä ja -komponentteja. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 150 alan ammattilaista, Suomessa, Tšekissä ja Iso-Britanniassa. 

Proventia on osa Head Invest -teknologiakonsernia. 

Lue lisää www.proventia.com  

Haemme nyt 

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

Proventia Test Solutions -liiketoimintayksikön sähkösuunnittelijana olet suunnittelemassa uudenlaisia, innovatiivisia modulaarisuuteen perustuvia testausyksiköitä ja kokonaisia testauslaboratorioita ajoneuvoteollisuudessa toimiville asiakkaillemme. 

Tehtävässäsi vastaat testausyksiköiden ja -laboratorioiden sähkösuunnittelusta. Suunnittelutehtäviin kuuluu sekä voimavirta- että automaatiosuunnittelua. Tehtävä on monipuolinen. Tarkempi työnkuva räätälöidään hakijan aikaisemman työkokemuksen ja toiveiden mukaan. 

Olet koulutukseltasi sähkö- ja/tai automaatiotekniikan diplomi-insinööri tai insinööri. Sinulla on kokemusta EPLAN Electric P8- ohjelmistosta. S2 -pätevyys ja asennuskokemus katsotaan eduksi. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista sekä matkustusvalmiutta. 

Arvostamme aktiivista ja rohkeaa asennetta, järjestelmällisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Haluat jatkuvasti omaksua uutta. 

Tässä tehtävässä pääset tekemään töitä sähköistyvän ajoneuvoteollisuuden kanssa toimittaen alan viimeisintä teknologiaa ajoneuvo- ja komponenttivalmistajille. Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessämme, jossa on aitoa intoa tekemiseen. Proventialla sinulla on myös hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Automation and Elecrical Matti Uusitalo, puhelin 040 913 4267, torstaina 29.4. kello 11.30-13. 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, ja kuitenkin viimeistään perjantaina 14.5.2021 osoitteeseen https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9bf54fed . Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Sähkösuunnittelija

Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 09.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus