Skip to main content

Sähkösuunnittelija

CABB on maailmanlaajuinen kemian alan yritys. Olemme toimineet Kokkolassa vuodesta 1984 lähtien ja työllistämme siellä noin 230 henkilöä. Kokkolan tehtaallamme valmistamme rahtivalmistuksena kasvinsuojeluaineita ja niiden välituotteita.

Olemme vahvistamassa sähkö- ja automaatio-osaston organisaatiotamme ja haemme Kokkolaan vakituiseen työsuhteeseen

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

teollisuuslaitoksemme sähkö- ja automaatiosuunnittelutehtäviin. Tehtävässä vaaditaan sähkötekniikan insinöörin tai vastaavaa koulutusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Toivomme muutaman vuoden työkokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnittelusta, CAD-suunnittelusta sekä kohtuullista englannin kielen taitoa. Alma-suunnittelujärjestelmän, ohjelmoitavien ohjausjärjestelmien ja ATEX-määräysten tuntemus sekä S1 / S2 sähköpätevyys tai valmius suorittaa pätevyystutkinto katsotaan eduksi.

Sähkösuunnittelija tekee yhteistyötä tiiviin automaatiotiimimme sekä eri osastojemme kanssa. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluvat myös sähkö- ja automaatiolaitevalinnat ja -hankinnat, urakkaneuvottelut, työnjohtotehtäviä sekä investointihankkeiden läpivientiin liittyvät tehtävät.

Edellytämme tehtäviin valittavalta hyväksyttyä terveystarkastusta sisältäen huumausainetestauksen.

Kiinnostuitko? Mikäli haluat kuulla lisää, voit olla yhteydessä automaatioinsinööri Jukka Häkkilään puh. 046 8760 650 tai henkilöstöpäällikkö Miia Tastulaan puh. 046 8760 522. Voit lähettää avoimen hakemuksen palkkatoivomuksineen osoitteeseen recruiting@cabb-chemicals.fi

8.8.2021 mennessä. Paikka täytetään, kun sopiva henkilö löytyy. Lue lisää meistä www.cabb-chemicals.com

Sähkösuunnittelija

Kokkola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus