Skip to main content

Sähkösuunnittelija

Palatko halusta päästä suunnittelemaan teollisuuden uudistuvia ratkaisuja? Tuo osaamisesi mielenkiintoisiin projekteihin ja liity monialaiseen työyhteisöömme.

Etsimme Porin toimipisteeseemme sähkösuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Tulet toimimaan sähkösuunnittelijan tehtävissä teollisuuden eri aloilla. Projektin koosta riippuen, pystyt viemään projektin itsenäisesti alusta loppuun. Työt tullaan suorittamaan pääsääntöisesti toimistoltamme käsin, mutta satunnaisia käyntejä asiakkaillemme tulee jonkin verran.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöpeluri. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti sekä huolella. Voit olla joko nuori nouseva tähti tai kokeneempi konkari.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa koulutustaustaa (esim. sähköinsinööri)
  • muutaman vuoden kokemusta teollisuuden suunnittelutehtävistä
  • ALMA ja/tai EPLAN ohjelmistojen tuntemusta ja käyttökokemusta
  • pitkäjänteisyyttä ja sitoutumista
  • halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen

Eduksi katsomme:

  • kokemuksen asennusvalvonnasta

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

  • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki sekä etätyömahdollisuus
  • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
  • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme, somessa ja Tunto-palvelussa.

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa https://career.rejlers.fi/ 10.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Unit Manager Toni Kukkula puh. 044 561 1644, toni.kukkula@rejlers.fi

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 1000 työntekijäämme työskentelevät Suomessa ja Abu Dhabissa yli 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 87 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Sähkösuunnittelija

Pori
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus