Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sähkösuunnittelija

Haemme asiakasyrityksellemme kokenutta sähkösuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Sähkösuunnittelijana työskentelet pääsääntöisesti sähköisten propulsiojärjestelmien modernisaatioprojekteissa sekä parannuskorjauksissa osana asiantuntevaa tiimiä. Työtehtäväsi pitävät sisällään muun muassa piirikaavioiden ja kaappi- ja kokoonpanopiirustusten suunnittelua. Työhön voi kuulua myös testaaminen sekä vianhaku ja -korjaus.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta:

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi sähkö- tai automaatioinsinööri
  • Usean vuoden työkokemusta sähköinsinöörin tehtävistä
  • EPLAN-osaamista

Toivomme sinulla olevan ymmärrystä teollisuuden toimintaympäristöstä sekä laitteistoista. Lisäksi toivomme sujuvaa englannin kielen taitoa ja tiimipelaajan asennetta. Ymmärrys mekaniikasta ja kyky lukea teknisiä piirustuksia katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle työpaikan alan johtavassa yrityksessä, ja sen mahdollistamat haastavat työtehtävät pienessä porukassa. Työskentely tapahtuu tällä hetkellä etänä, mutta vallitsevan tilanteen hellittäessä siirrytään hybridimalliin. Työsuhde on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen jatko on mahdollista.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ota yhteyttä Baronan konsulttiin Jarna Lehtolaan (050 313 14 49) tiistaisin klo 14-15.

Hae paikkaa viimeistään 17.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 050 313 14 49

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Sähkösuunnittelija

Barona Teollisuus
Helsinki
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 22.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus