Skip to main content

Sähkösuunnittelija

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 20 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi

Generation-divisioona vastaa Fortumin sähköntuotannosta, tuotannon optimoinnista ja trading-toiminnasta Pohjoismaissa. Siihen kuuluvat ydinvoima-, vesivoima- ja tuulivoimatuotanto, sähköntuotannon optimointi ja sähkökauppa, markkina-analyysi sekä ydinvoiman asiantuntijapalvelut.

Työnkuvasi

Haemme osaajaa sähkösuunnittelijan tai vanhemman sähkösuunnittelijan tehtävään Loviisan voimalaitoksen Kunnossapitoyksikön sähkösuunnittelujaokseen. Tehtäviisi kuuluvat prosessi- ja rakennussähköistyssuunnittelu sekä erikseen määriteltävät projektitehtävät. Lisäksi pääset osallistumaan ulkopuolisen sähkösuunnittelutyön valvontaan projekteissa ja perusparannushankkeissa. Haemme suunnittelijaa vakituiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia suunnittelutehtäviä ydinvoimalaitoksellamme. Saat myös kattavan peruskoulutuksen laitoksemme toimintaan, perehdytyksen työtehtäviisi sekä mahdollisuuksia ammattitaitosi ja osaamisesi kehittämiseen. Tehtävänkuvaa voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa. Arvostamme erityisesti kokemusta vastaavista tehtävistä teollisuusympäristössä. Luonteeltasi olet pitkäjänteinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen. Edellytämme lisäksi hyvää suomen kielen ja kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 30.11. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Eriksson: +358 10 455 3433, juha.eriksson@fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme nuhteetonta taustaa, hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.

Sähkösuunnittelija

Loviisa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus