Skip to main content

Sähkösuunnittelija, Etteplan

Etsimme asiakkaallemme Etteplan Finland Oy:lle SÄHKÖSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen PK-seudulle teollisuusalojen toimeksiantoihin!

Etteplan on teknologiapalveluyhtiö, joka on erikoistunut ohjelmisto- ja sulautettujen järjestelmien ratkaisuihin, laite- ja laitossuunnitteluratkaisuihin sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisuihin.  He auttavat asiakkaitaan rakentamaan parempaa maailmaa suunnittelun, innovaatioiden ja digitalisaation avulla. Etteplanilla työskentelee noin 3800 ammattilaista ​​kolmella eri mantereella.

Sähkösuunnittelijan tehtävässä vastuullesi kuuluu huolehtia asiakkaan sähköistykseen ja automaatioon liittyvien projektien sähköteknisestä toteutuksesta. Kokemuksesi mukaan vastaat itse tai yhdessä kokeneen kollegan kanssa asiakasprojekteista.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus, kuten sähköinsinöörin tutkinto. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja hallitset Officen ohjelmat. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on jo entuudestaan kokemusta EPLAN-työkalun käytöstä. Sinulla tulisi olla jo jonkin verran näyttöä sähköpuolen työkokemuksesta, esimerkiksi työmailla toimimisesta. Hakemamme henkilö kykenee itsenäiseen työskentelyyn, hän on oppimis- ja kehittymishaluinen ja omaa hyvät kommunikointitaidot. Hän on valmis sitoutumaan ja luomaan parasta mahdollista palvelua asiakkaille.

Etteplanin toimisto sijaitsee Vantaalla, mutta töitä tehdään pitkälti asiakkaiden tiloissa. Asiakkaiden toimipisteet sijaitsevat PK-seudulla. Tehtävässä sinulla on liukuva työaika ja mahdollisuus myös etätyöskentelyyn.

Odotamme hakijalta:
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta
- Kokemusta sähkö- ja/tai automaatio tehtävistä
- Hyvää suomen ja englannin kielten osaamista
- Motivaatiota ja halua kehittyä
- Asiakaslähtöisyyttä ja hyviä yhteistyötaitoja

Tarjoamme sinulle:
-
Kilpailukykyisen ja kannustavan palkkauksen kokemuksesi mukaan
- E-passin ja polkupyöräedun
- Liukuvan työajan sekä etätyömahdollisuuden
- Etenemismahdollisuuden, esim. esimiestyöhön

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Uniflexin kanssa ja tehtävässä työllistyy suoraan asiakkaalle.

Kiinnostuitko? Kerro meille osaamisestasi jättämällä hakemuksesi järjestelmän kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. 

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähkösuunnittelija, Etteplan

Uusimaa
Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 26.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti