Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sähkösuunnittelija/insinööri tuotekehitykseen, Aquamec Oy

Etsimme vahvistusta Aquamecin tuotekehitystiimiin Säkylään, monipuolisten sähkösuunnittelun tehtäviin. Roolissa vastaat sähkösuunnittelusta, sähköistyksen ja koneautomaation kehittämisestä sekä tarvittaessa tuet asiakkaita koneen sähköisiin ratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä. Tehtävä tarjoaa sinulle erinomaisen tilaisuuden kehittyä sähkösuunnittelun parissa entisestään, mahdollisuuden syventää osaamistasi myös asiakasrajapinnassa tapahtuvassa työskentelyssä sekä motivoivan palkkauksen tulospalkkamallilla!

Mikäli olet luonteeltasi positiivinen joukkuepelaaja, sovit hyvin joukkoomme! Jatka lukemista ja jätä hakemuksesi pian!

Kuvaus

Aquamec Oy on vesirakennuskoneiden valmistamiseen erikoistunut suomalainen yritys, joka on osa kotimaista LMCE-konsernia. Kehittämämme Watermaster monitoimiruoppaaja on vesirakentamisen alalla ainutlaatuinen tuotekonsepti, jonka kysyntä on voimakkaassa kasvussa. Toimituksista yli 95% suuntautuu vientiin.

Sähkösuunnittelijana toimit vastuullisessa ja mielenkiintoisessa roolissa vastaten ruoppaajakoneiden sähkösuunnittelusta ja kehitystyöstä. Työskentelet roolissa tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa ja työsi sisältää myös käytännön testaamista ja kehittämistä koneen sähköratkaisuihin liittyen. Työsi pitää sisällään jonkin verran matkustamista Loimaan tehtaalle.
Sähkösuunnittelun työkaluna käytetään Vertex Ed-ohjelmistoa.

Tarjoamme

•   Monipuolisen työnkuvan, jossa sinulla on osaamisesi mukaan mahdollisuus kasvattaa vastuualueitasi laajasti
•   Kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut sekä tulospalkkamallin
•   Tilaisuuden työskennellä ainutlaatuisen tuotteen parissa

Työtehtävät

Työtehtäviäsi ovat

•   Koneen sähkösuunnittelu ja sähköpiirustukset
•   Osaamisesi karttuessa kehitystyö ja tulevaisuuden tuotteiden konseptointi
•   Työskentely yhdessä tuotannon sekä tuotekehitystiimin kanssa ja sähköratkaisujen testaaminen

Etsimämme henkilö on

Etsimme tehtävään teknisen koulutustaustan omaavaa henkilöä ja toivomme sinulta aiempaa kokemusta sähkösuunnittelun ja/tai koneautomaation tehtävistä. Teknistä osaamistasi tärkeämpää meille on kuitenkin se, minkälainen kollega olet. Haemme rooliin tiimihenkistä kaveria, joka viihtyy vastuullisessa roolissa. Kykysi kommunikoida sujuvasti on tärkeää, sillä teet yhteistyötä niin tuotannon kuin tuotekehityksen tiiminkin kanssa.

Tarjoamme sinulle työsuhteesi alussa hyvän perehdytyksen tuotteeseen sekä tarvitsemasi tuen. Toivommekin, että olet valmis ja innokas oppimaan uutta sekä uskallat työskennellä toisinaan kiireisessäkin työtilanteessa.

Etsimällämme henkilöllä on:

•   Sopiva koulutustausta: esim. sähkötekniikan tai konetekniikan insinööri
•   Kokemusta sähkösuunnittelusta sekä mielellään koneautomaatiosta
•   Oma-aloitteinen ja itseohjautuva työskentelyote
•   Matkustusvalmius sekä ajokortti
•   Sujuva englannin kielen taito ja hyvä suomen kielen taito
Kokemus tuotekehityksen parista sekä hydraulisten toimilaitteiden tunteminen ja mekaniikkasuunnitteluosaaminen nähdään etuna.

Muuta tietoa

•   Aloitus: Mahdollisimman pian
•   Kesto: Vakituinen työsuhde
•   Sijainti: Tuotekehitystiimimme sijaitsee Säkylässä ja työskentelet toisinaan myös Loimaan tuotannon tiloissa
•   Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Infoa asiakkaasta

Aquamec kehittää, valmistaa ja markkinoi Watermaster-monitoimiruoppaajia.
Aquamec on osa LMCE Groupia. LMCE Group (Lännen Mobile Construction Equipment Group) on kansainvälisesti toimiva kokonaistaloudellisten ja kestävää kehitystä tukevien älykkäiden sekä hyvin liikkuvien monitoimisten kone- ja laiteratkaisujen kehittäjä ja tuottaja.

Kysyttävää? info@academicwork.fi, Ilmoitusnumero: 15060213

Sähkösuunnittelija/insinööri tuotekehitykseen, Aquamec Oy

Suomi
Vakituinen

Julkaistu 28.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus