Skip to main content

Sähkösuunnittelija, Mitsubishi Logisnext

Suomalainen Mitsubishi Logisnext Europe Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi sähköisiä varasto- ja vastapainotrukkeja sekä automaattitrukkijärjestelmiä, jotka tehostavat asiakkaiden logistiikkatoimintoja. Nyt he etsivät joukkoonsa sähkösuunnittelijaa automaattirukkien pariin. Tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen. Lue lisää tehtävästä ja hae pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuvaus

Tässä tehtävässä tulet vastaamaan automaattitrukkien sähkösuunnittelusta. Tulet osaksi muutaman hengen tiimiä, mutta teet myös läheisesti yhteistyötä mekaniikkasuunnittelun ja tuotekehityksen kanssa.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, ergonomiset ja viihtyisät työtilat, kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia sekä kätevän sijainnin vain 30 minuutin päässä Helsingistä.

Etsimämme henkilö on

Etsimme tehtävään ensisijaisesti sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriä (AMK). Toivoisimme sinulta löytyvän jonkun verran aikaisempaa työkokemusta sähkö- ja automaatioalan työtehtävistä, ymmärrystä anturitekniikasta sekä jonkun sähkösuunnitteluohjelman käyttökokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden päästä kehittymään.

Hakijalta odotamme:

•   Sähkö- ja automaatiotekniikan koulutustausta (AMK)
•   Työkokemusta sähkö- ja automaatiotekniikan työtehtävistä
•   Ymmärrystä anturitekniikasta
•   Jonkun sähkösuunnitteluohjelman käyttökokemus
•   Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Muuta tietoa

•   Aloitus: Sopimuksen mukaan
•   Kesto: Vakituinen ja kokoaikainen
•   Sijainti: Järvenpää
•   Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Mitsubishi Logisnextin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Kysyttävää? info@academicwork.fi, Ilmoitusnumero: 15052575

Sähkösuunnittelija, Mitsubishi Logisnext

Järvenpää
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 15.04.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus