Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sähkösuunnittelija vesivoimahankkeisiin

Vesivoima on pohjoismaisen energiajärjestelmän selkäranka. Se on ennustettava, luotettava ja joustava energianlähde, joka ei tuota hiilidioksidipäästöjä pohjoisilla leveysasteillamme. Säätövoimana vesivoima tasapainottaa muita energiantuotantomuotoja ja täyttää aukot energiantuotannossa, kun tuuli ei puhalla tai aurinko paista. Fortumilla vesivoima on ydin- ja tuulivoiman ohella olennainen osa Generation-divisioonaa, joka vastaa laajamittaisesta sähköntuotannosta. Fortum Generation-divisioonaan kuuluu myös sähköntuotannon optimointi ja sähkökauppa, markkina-analyysi sekä ydinvoiman asiantuntijapalvelut globaalisti. Uskomme, että vesivoima on välttämätön sähköntuotantomuoto siirtymässä kohti hiilineutraalia ja kestävää yhteiskuntaa. Vesivoiman kehittäminen on osa puhtaamman maailman ja tulevaisuuden luomista.

Työnkuvasi

Haemme sähkösuunnitteluasiantuntijaa Project & Engineering -osaston Suomen projektiryhmään, joka vastaa Fortumin omiin vesivoimalaitoksiin kohdistuvien investointiprojektien valmistelusta ja toteutuksesta Suomessa ja Ruotsissa. Toimipaikkasi voi sijaita Oulujoella Muhoksen toimipisteessä tai Imatralla. Tehtävässäsi vastaat investointihankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä osaavan henkilöstömme kanssa.

Osallistut vesivoimalaitosten sähköjärjestelmien suunnitteluun ja käyttöönottoon sekä projektien ohjaamiseen, toteutukseen ja valvontaan. Erilaiset sähkötekniset asiantuntijatehtävät ovat osa työtäsi.

Tarjoamme sinulle

Sähkösuunnitteluasiantuntijana olet avainasemassa vesivoimalaitostemme uudistamis- ja perusparannusinvestointi­ohjelman toteutuksessa.

Tehtävä on monipuolinen ja haasteellinen kattaen laajasti vesivoimalaitosten järjestelmiin ja laitteisiin liittyvät erilaiset toiminnot. Yhtiömme tarjoaa joustavia mahdollisuuksia kasvuun, kehitykseen ja omalla uralla etenemiseen. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus käyttää ja kehittää teknistä osaamistasi ja kehittyä vesivoimalaitosten sähköjärjestelmien huippuasiantuntijaksi ja toimia myös oman osaamisalueen projekteissa projekti- tai osaprojektipäällikkönä.

Odotamme sinulta

  • Sähköteknistä koulutusta (insinööri/DI)
  • Kiinnostusta ja osaamista projektitoiminnasta
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja ottaa vastuuta
  • Kykyä paineen alla työskentelemiseen
  • Järjestelmällistä ja analyyttistä otetta työhön
  • Pitkäjänteisyyttä ja rohkeutta löytää innovatiivisia ratkaisuja
  • Oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Sinulla on usean vuoden kokemus teollisuuden sähköjärjestelmien suunnittelusta, käyttöönotosta ja projektien hoitamisesta.

Tehtävä edellyttää vahvaa kokemusta Autocad- ja Microstation-suunnitteluohjelmistoista. Suunnittelukokemus sähköasemien ja voimalaitosten 0,4kV ja >1kV kytkinlaitosten laitteista ja niiden mitoittamisesta, relesuojauksista, tahdistusjärjestelmistä, tasasähköjärjestelmistä katsotaan eduksi.

Lisäksi työtehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta, sekä suomen ja englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 22.5.2022 mennessä. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Kimmo Vuokko, +358 50 4535 392 ([email protected]).

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

 

Fortum ja Uniper muodostavat eurooppalaisen energiakonsernin, jonka tavoitteena on mahdollistaa siirtymä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Noin 50 gigawatin sähköntuotantotehomme, laajan kaasun tuonti- ja varastointitoimintamme sekä kansainvälisen trading-liiketoimintamme ansiosta olemme asiakkaillemme luotettava energiakumppani Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. Olemme jo nyt Euroopan kolmanneksi suurin CO2-vapaan sähkön tuottaja ja myös kasvumme kohdistuu puhtaaseen sähköön, vähähiiliseen energiaan ja tulevaisuuden vetytalouden rakentamiseen. Kehitämme lisäksi ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä ja kaupunkeja vähentämään ympäristöjalanjälkeään. Meillä on yhteensä 20 000 työntekijää ja toimintoja 40 maassa; tämä tarkoittaa osaamista, resursseja ja riittävää läsnäoloa vauhdittamaan energiamurrosta kohti puhtaampaa maailmaa. fortum.fi; uniper.energy

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen biodiversiteettiin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähkösuunnittelija vesivoimahankkeisiin

91500 Muhos
Imatra
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti