Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sähkötarvikemyyjä

SÄHKÖTARVIKEMYYJÄ Jyväskylään

Haluaisitko sinä työn, jossa voit kehittyä meillä huippumyyjäksi?

Haemme nyt SÄHKÖTARVIKEMYYJÄÄ Jyväskylän myymälään vakituiseen työsuhteeseen.

Meillä Rexelillä myymälämyyjän työ on näköalapaikka sähkötarvikkeisiin ja asiakaskuntaamme. Tästä tehtävästä onkin hyvä mahdollisuus ponnistaa nopeastikin eteenpäin myyntiurallasi vaikkapa tekniseksi myyjäksi tai asiakkuuspäälliköksi.

Sähkötarvikemyyjän työpäiviin kuuluu asiakkaiden laadukas palvelu ja tuotemyynti. Myymälän kokonaisvaltainen hoito aina tavaroiden vastaanotosta, hyllytystehtäviin, myymälän siisteydestä huolehtimiseen sekä kampanjoiden ja asiakastilaisuuksien järjestäminen. Oleellisena osana on myös puhelimitse tapahtuva myynti omille asiakasvastuille sekä uusasiakashankinta.
Työ on arkipäivätyötä, myymälämme on auki ma-pe klo:7-16.

Haemme tähän tehtävään henkilöä, joka tuntee sähköalan tuotteet, viihtyy erinomaisesti asiakasrajapinnassa ja ennen kaikkea kokee suurta paloa myyntityötä kohtaan.
Voit olla valmis rautainen myynnin ammattilainen tai myynnin tehtäviin janoava, joka on toiminut esimerkiksi sähköasentajana tai muuten kartuttanut osaamista sähkötarvikkeista.
Olet luonteeltasi sosiaalinen, aktiivinen, rohkea ja otat haasteet innostuneena vastaan. 

Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset kehittymään ja etenemään, saat laajan näkökulman sähköalan maailmaan, sen tuotteisiin ja asiakkaisiin. Meillä Rexelillä viihdytään ja voitkin käydä tutustumassa työntekijätarinoihin täällä:

https://www.rexel.fi/yritys/uratarinat.html

Sinua odottaa kuuden hengen tiimi vankalla vuosikymmenten myyntikokemuksella varustettuna, joten parempaa tukea ja perehdytystä saa hakea! Tartu siis tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi 16.12.2021 mennessä, liitäthän mukaan ansioluettelon. Suoritamme haastatteluja jo hakuajalla, joten toimi nopeasti. Hakulomakkeessa on yksi videokysymys, johon toivomme sinun vastaavan, vastaaminen on kuitenkin vapaaehtoista (vastaaminen onnistuu myös matkapuhelimella).

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo:9-15 myyntipäällikkö Toni Kolehmainen p.040 6546936.

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä.

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.

Lue lisää: www.rexel.fi

Rexel Finland vaikuttavuus

Rexel Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Rexel Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Rexel Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rexel Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti