Skip to main content

SÄHKÖTEKNIIKAN ASIANTUNTIJA

Etsimme proaktiivista SÄHKÖTEKNIIKAN ASIANTUNTIJAA Energiapalvelut -tiimiin. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Tiimin vastuulla on Elenian 440 000 asiakkaan sähkönkulutustietojen ajantasaisuus, oikeellisuus ja hyödynnettävyys eri liiketoimintaprosesseissa. Tiimin tehtäväkenttä alkaa mittareiden asentamisen tuesta ja jatkuu mittaustietojen toimittamisesta eri tietojärjestelmiin aina prosessien ja palveluiden kehittämiseen saakka. 

Jos haluat olla mukana mahdollistamassa yhteiskunnan sähköistymistä, sähköisen liikenteen kasvua, sähkön pientuotannon laajenemista ja kysyntäjoustojen hyödyntämistä, tarjoaa Elenia ja Energiapalvelut -tiimi tiiminä näköalapaikan vihreän siirtymän edistämiseen.

Oikean osaajan tuntomerkit 
Etsimme ahkeraa ja aikaansaavaa asiantuntijaa, jolla on valmiudet niin itsenäiseen työskentelyyn kuin toimimiseen ryhmässä kollegoita sparraten ja tukien. Erityisen tärkeää on ratkaisukeskeinen asenne ja sisäinen palo oppia uutta. Tarjoamme mahdollisuuden lunastaa keskeisen ja vastuullisen roolin osana tiimiä ja koko Eleniaa. 

Tehtävässä menestyäksesi on keskeistä ymmärtää niin alan yhteiset sähkömarkkinaprosessit ja mittaustiedonhallintajärjestelmien toimintalogiikka kuin nykyaikaisen data-analytiikan parhaat käytännöt. Tätä ymmärrystä soveltaen tuet tiimin muuta toimintaa ja viet kokonaisuutta entistä paremmiksi. Tyypillinen työviikko tulee sisältämään niin operatiiviseen toimintaan liittyviä tehtäviä kuin kehitysprojektienkin kehitystehtäviä. Parhaat lähtökohdat tehtävään haltuun ottoon antaa soveltuva korkeakoulututkinto ja yleinen työelämäymmärrys. Vastuunkantajan roolissa lisäksi näytöt vastaavista tehtävästä aiemmin uralla on eduksi.  

Tehtävän haltuun ottamiseksi tarjoamme kattavan perehdytyksen uusien kollegoiden toimesta ja sen lisäksi tuemme osaamisen kehittämistä ulkoisten koulutuskumppanien avulla. Tehtävänimike tarkentuu valitun henkilön taustan ja osaamisen mukaan.

Meissä on virtaa 
Energia on arjen perusta – niin asiakkaillemme kuin henkilöstöllemmekin. Olemme osaava työyhteisö ja pyrimme aina vain vahvemmin hyödyntämään digitalisaatiota arjessamme. Energiapalvelut -tiimissä vastuut ovat jaettu selkeästi, kuitenkin siten että kaveria autetaan myös oman laatikon ulkopuolelta. Jotta onnistut päivittäisessä työssäsi, käytössäsi on alan uusimmat tietojärjestelmät ja oman tiimin sekä koko Elenian vahva tuki. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin joustavin ratkaisuin ja tässä tehtävässä mahdollistamme työn tekemisen sujuvasti myös etätyöpisteeltäsi. Modernit toimitilamme sijaistee Tampereen Sarankulmassa. 

Kiinnostuitko? 
Hienoa, haluamme kuulla sinusta! Jätä hakemuksesi liitteineen viimeistään 7.8.2022. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime tippaan, sillä edistämme rekrytointia viikosta 30 alkaen ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä yksikönpäällikkö Pasi Muuriselta (p. 040 732 2970) ke 27.7. klo 12-16 tai ke 3.8. klo 12-16.  

Elenia on Suomen toiseksi suurin verkkopalveluyhtiö ja energia-alan palveluntuottaja. Meillä tehdään mielenkiintoisia ja vastuullisia töitä, yhdessä osaavien työkavereiden kanssa. Pitkäjänteisellä ja vastuullisella sähköverkkomme kehitystyöllä varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkönjakelun ja arjen sujumisen. Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita kuten asiakaspalvelua, tietojärjestelmiä ja verkkopalveluita. Tuemme henkilöstömme työkykyä ja hyvinvointia joustavilla ratkaisuilla sekä olemme savuton ja päihteetön työpaikka. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti