Skip to main content

Työnjohtaja sähkö- ja automaatiotiimiin

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja haasteellinen työ kasvavassa yrityksessä, jossa sinulla on myös mahdollisuus päästä kehittämään parhaita käytäntöjä sujuvampaan työntekoon. Meidän arvoinamme on aitous ja rehellisyys. Pyrimme jatkuvaan parantamiseen ilman turhia byrokratioita niin, että jokaisella olisi mahdollisuus päästä osallistumaan yrityksemme kehittämiseen.

Notra tarjoaa sinulle muun muassa

  • Kattavan työkykyvakuutuksen
  • Epassi palvelun
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Mahdollisuuden työsuhdepyörään
  • Nykyaikaiset työvälineet

Notra on vuonna 2019 perustettu raumalainen projekteihin ja kunnossapitoon erikoistunut yritys, jonka kantava voima on kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstö yhdistettynä rautaiseen asiakaspalveluun. Asiakkaidemme haasteet ovat meidän polttoainettamme ja me nautimme niiden ratkaisemisesta. Olemme yksityisomisteinen ja toimimme pääasiassa Länsi-Suomen alueella, mutta toteutamme erilaisia teollisuuden kunnossapitoon liittyviä projekteja joustavasti ympäri Suomen.

Tehtävä:

Sähkökunnossapidon työnjohtajana vastaat asiakkaamme sähkölaitteiston kunnossapidosta. Johdat tiimiäsi tekemään oikea-aikaiset huollot sekä varmistamaan tuotannon aikaisen käynnissäpidon. Mahdollistat tiimisi parhaan mahdollisen onnistumisen ja kehittymisen. 

Minkälaista henkilöä haemme:

Hakijoilta edellytetään aikaisempaa kokemusta esihenkilön työstä ja asiakaspalvelusta. Tehtävä edellyttää hyvää asennetta sekä valmiutta kehittää toimintaa ja omaa osaamista yhdessä meidän kanssamme. Hakemamme henkilö ei pelkää tarttua haasteisiin ja haluaa aina löytää parempia ratkaisuja asioiden hoitoon. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja niiden järjestelmistä.   

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja sitä, että asioita lähestytään rakentavalla otteella. Tehtävänäsi on mahdollistaa alaistesi onnistuminen tukemalla ja johtamalla heitä reilulla sekä vahvalla otteella, turvallisuusasioista et ole valmis tinkimään.

Vastuun kantajille annamme vapaan kentän toimia sovittujen rajojen puitteissa, päämääränä sovittujen tavoitteiden toteutuminen ja tyytyväinen asiakas. Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa kanssamme.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Yksikön päällikkö Santeri Paavola p. +358 50 5635 797 santeri.paavola@notra.fi

Toimitusjohtaja Risto Kuusisto p. +358 50 4685 808 risto.kuusisto@notra.fi

Hae tehtävää 30.9 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnjohtaja sähkö- ja automaatiotiimiin

Rauma
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 29.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Turku
Click Henkilöstöpalvelut Oy
Tampere
Suomen Erillisverkot -konserni
Rovaniemi
Barona Teollisuus
Turku
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti