Skip to main content

Sähkötyönjohtaja

SSAB Europe Oy, Raahen tehdas hakee terässulatolle sähkökunnossapitoon toistaiseksi olevaan työsuhteeseen 

SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat kunnossapidon sähkö- ja automaatiokunnossapidon työnjohtotehtävät ja työnsuunnittelu. Työssäsi vastaat erityisesti sähköturvallisuudesta, henkilöstön ja prosessien turvallisuudesta, tuotantolinjojen käyntivarmuudesta, ennakkohuoltotöiden ja häiriökorjausten toteutuksesta sekä työnsuunnittelusta ja työohjeistuksen ylläpidosta.

Edellytämme hakijalta AMK-insinöörin tai teknikon koulutusta sähkötekniikan alalta sekä työkokemusta teollisuuden sähkökunnossapidosta. Sinulla on edellytykset itsenäiseen työskentelyyn sähköalan ammattilaisena. Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta turvallisuuden, henkilöstön, toimintojen ja laitteiden kehittämiseen jatkuvan parantamisen hengessä. Tyydyttävä englanninkielen taito on välttämätön edellytys tehtävässä onnistumiseksi.

Toivomme sinulta hyvää teknistä osaamista, organisointi- ja yhteistyökykyä, oma-aloitteellisuutta sekä joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme monipuoliset ja haasteelliset tehtäväkokonaisuudet osaavien ja kokeneiden ihmisten parissa sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaitosi kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa terässulaton kunnossapitopäällikkö Jussi Voutilainen p. 050 387 8545 jussi.voutilainen@ssab.com.

Jätä hakemuksesi sähköisesti 31.5.2021 mennessä.

Sähkötyönjohtaja

Raahe
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 10.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus