Skip to main content

Sähkötyönjohtaja/ -projektipäällikkö, Cervius Oy

Haussa sähköalan työnjohto- sekä asennuskokemusta omaava ammattilainen. Oletko oikeanlaisella asenteella varustettu tiiminvetäjä, taitava organisoija sekä ongelmanratkaisija?

Cervius Group Oy etsii kauttamme ammattitaitoista SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA/- PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Vantaalle.

Olet pitkäjänteisellä ja kehittävällä sekä aktiivisella otteella tiimiäsi johtava alan ammattilainen. Työssäsi johdat ja ohjaat asentajatiimiä ja vastaat tiimisi työnjohdollisista tehtävistä sekä töiden ja resurssien organisoinnista. Tehtäviisi kuuluu mm. huolto-, korjaus- ja muutostöiden tarjouslaskenta, asiakaskohteiden hoito ja niiden seuranta. Osallistut myös materiaalien kilpailutukseen ja tilauksiin. Toimit myös projektipäällikkönä pienissä saneeraus- ja muutosprojekteissa.  

Olet toiminut sähköalalla jo pitempään ja ammatillinen osaamisesi on hyvällä tasolla. Toimit joustavasti ihmisten kanssa ja saat homman toimimaan asentajien, urakoitsijoiden ja asiakkaiden suuntaan. Taustaltasi voit olla insinööri, työteknikko tai pitkän työkokemuksen omaava sähköasentaja. Tärkeintä on, että sytyt käytännönläheisestä ja monipuolisesta tehtävästä, jossa pääset haastamaan omaa osaamistasi. Lisäksi hallitset käytännön tasolla toiminnanohjaus- ja laskutusohjelmistojen sekä huoltokirjojen käyttämisen, sähköurakointioikeudet katsotaan eduksesi.

Cervius on kehittyvien kiinteistöjen tekniikkatalo – kumppanisi kiinteistön olosuhteiden ja energiatehokkuuden kehittämisessä, kiinteistön käytön ohjaamisessa, automaation ylläpidossa ja kaikissa käytännön LVISA-töissä. Cervius on syntynyt ajatukselle tinkimättömästä asiantuntemuksesta ja kokonaisvaltaisesta palvelusta. Cerviuksella hyvä palvelu perustuu pitkään kokemukseen sekä mutkattomaan ja paneutuvaan asiakaspalveluun, josta huolehtii lähes 40:n henkilön joukko rohkeita ja sitoutuneita ammattilaisia. www.cervius.fi 

Sinua odottaa ammattilaisista koostuva työyhteisö, mielenkiintoinen työympäristö, itsenäinen ja monipuolinen työtehtävä sekä kilpailukykyinen palkka. 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liity mukaan Cerviuksen reiluun ja rentoon tiimiin! Kerro itsestäsi ja lähetä ansioluettelosi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 040 779 6917.

Sähkötyönjohtaja/ -projektipäällikkö, Cervius Oy

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Jaa työpaikkailmoitus