Skip to main content

Automaatiojärjestelmien asiantuntija

Etsimme Cinian Erikoisverkot-yksikköön oppimishaluista automaatiojärjestelmien asiantuntijaa. Sinulle asiakkaan ongelmien ratkaiseminen ja omien tuotteiden ja palveluiden kehittäminen on mielekäs tapa käyttää työpäivä. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Riihimäen toimipisteellämme. Myös muut toimipisteemme sekä etätyö ovat meillä mahdollisia.

Meillä pääset osallistumaan Suomen huoltovarmuuden kannalta keskeisten asiakasjärjestelmien suunnittelu-, ylläpito- sekä rakentamistehtäviin – ja toisaalta myös rakentamaan uudenkarheita IoT-, turvallisuus-, sekä muita ratkaisuja asiakkaille. Työsi keskittyy aluksi tieliikenteessä, rautateillä, energiapuolella, lentoasemilla, sekä satamissa toimiviin asiakkaisiin, mutta liiketoimintamme laajenee jatkuvasti ja osaamisellesi on käyttöä muillakin teollisuudenaloilla, joilla olemme mukana.

Työsi jakautuu kolmeen osa-alueeseen:

 1. Suunnittelu ja kehitys: Odotamme sinulta automaatiotekniikan tuntemusta sekä kykyä kehittää automaatiokokonaisuuksia. Sovellusalueet ovat laajoja – energiatehokkuudesta liikenteeseen – joten emme etsi valmista osaajaa vaan näyttöjä oppimis- ja soveltamiskyvystä.
 2. Operointi ja tekninen tuki: Yhtenä tehtävänäsi on toimia asiantuntijana asiakasjärjestelmiin liittyvissä ylläpito- ja kehittämistehtävissä. Työssäsi ohjaat ja tuet kenttäkunnossapidon toimenpiteitä sekä ohjeistat ja koulutat sidosryhmiä. Työssäsi kohtaat nykyaikaisten järjestelmien lisäksi suorastaan aataminaikaisia järjestelmiä, joten luovaa ongelmanratkaisukykyä tarvitaan. Onneksi et kuitenkaan ole tässä yksin, vaan tarvittaessa saat tukea muulta organisaatiolta.
 3. Projektit: Toivomme, että osallistut erilaisiin asiakasjärjestelmien modernisointiprojekteihin sekä toimituksiin. Projektien sujuva eteneminen vaatii hyvää kommunikointikykyä ja järjestelmällistä tekemistä.

Menestyäksesi roolissa tarvitset taitoja seuraavista teknologioista:

 • Soveltuva tekninen koulutustausta tai työkokemusta automaatiojärjestelmien suunnittelusta, kunnossapidosta, tai projektitoimituksista. Automaatiojärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi (esim. ABB, Netcontrol,Siemens).
 • Lisäksi eduksi katsotaan antureiden, väylätekniikoiden (IEC101/104, M-Bus, Modbus RTU/TCP), MQTT tuntemus. Rakennamme asiakkaillemme energiatehokkuusratkaisuja, joissa keräämme erilaisista automaatiojärjestelmistä dataa ja konvertoimme ne pilvikelpoiseen formaattiin.

Ennen kaikkea etsimme motivoitunutta henkilöä, joka rakastaa ongelmanratkaisua ja uusien asioiden rakentelua, sekä ammatillisen osaamisensa kehittämistä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Teemme töitä moderneilla työvälineillä osaavassa ja mukavassa tiimissä. Pääset haastamaan itsesi mielenkiintoisissa hankkeissa ja kehittymään entistä kovemmaksi asiantuntijaksi. Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut, joita myös kehitämme jatkuvasti. Etuihimme kuuluvat mm:

 • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Lounasetu
 • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
 • Kattava sairauskuluvakuutus
 • Työsuhdepolkupyöräetu
 • Sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Harrastekerhot
 • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä saat Sami Elovaaralta, puh 040 541 1944 sekä sähköpostitse sami.elovaara@cinia.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään perjantaina 6.8. Käymme kuitenkin hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten kannattaa hakea mahdollisimman pian.

 

Cinia yrityksenä

Cinia tuo digitaalisuuden kaikkien ulottuville tarjoamalla turvalliset tietoverkot, rakentamalla tehokkaat yhteydet, toteuttamalla ohjelmistot ja suojaamalla kriittisiltä uhkilta. Tehtävänämme on parantaa Suomen kilpailukykyä, kansainvälisyyttä ja turvallista digiliikennettä toteuttamalla tulevaisuuden ratkaisuja.

Toimintamme perustana on vankka kokemus ja osaaminen, joka mahdollistaa tietoverkkojen, ohjelmistojen ja kyberturvallisuuden yhdistämisen räätälöidyksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Tavoitteena on parantaa liiketoiminnan tehokkuutta ja tuottavuutta, sekä mahdollistaa uusia toimintatapoja – ja mielenrauhan.Olemme näkymättömissä, mutta kaikkialla. Meitä on jo noin 400 ja toimimme seitsemällä eri paikkakunnalla Suomessa. Me mahdollistamme asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan digitaaliset menestystarinat.

Automaatiojärjestelmien asiantuntija

Riihimäki
Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 28.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja