Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sähköverkon kunnossapitoasiantuntija /-projektipäällikkö

Tule meille jakeluverkkojemme asiantuntijaksi ja projektipäälliköksi

Caruna on sähkönjakeluyhtiö, joka jakaa hyvää energiaa. Työmme on ylläpitää, huoltaa ja rakentaa sähköverkkoamme Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa, jotta kodit, yritykset ja kunnat saavat sähköä vuoden ympäri. Meillä on töissä n. 300 ammattilaista.   

Kunnossapitoasiantuntija toimii kunnossapidon tiimissä paitsi asiantuntijatehtävissä niin myös kunnossapitoprojektien projektipäällikkönä. Kunnossapitoasiantuntija varmistaa sähköverkkojen turvallisen ja luotettavan toiminnan ja johtaa monipuolisesti projektin eri sisäisiä ja ulkoisia sidosryhmiä ja ihmisiä kohti yhteistä tavoitetta. Asiantuntija- ja projektipäällikkötehtävien lisäksi on mahdollisuus päästä osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin, osaamisen ja mielenkiinnon mukaan

Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoossa. Laajan maantieteellisen toiminta-alueen vuoksi, tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa.

www.caruna.fi, Twitter @CarunaSuomi


Huolehdimme sähkönjakelusta sekä ylläpidämme, kunnostamme ja rakennamme säänkestävää sähköverkkoa yli 700 000 asiakkaallemme Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Yli 88 000 kilometrin pituinen sähköverkkomme on 76 kertaa Suomen pituinen.

Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista keskikokoisten yritysten sarjassa. Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköverkon kunnossapitoasiantuntija /-projektipäällikkö

Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti