Skip to main content

Renovari Oy on vuonna 2015 perustettu yritys, joka on erikoistunut linjasaneerauksiin ja korjausrakentamiseen pääkaupunkiseudulla. Toiminnassamme korostuvat asiakastyytyväisyys, luotettavuus sekä vahva halu sitoutua projektien laadukkaaseen toteutukseen alusta loppuun saakka.  Tavoitteenamme on olla rakennusalan edelläkävijä ja haluttu kumppani.  

Etsimme mukavaan joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen muutaman vuoden työkokemuksen omaavia sekä ammatissa jo pidempään toimineita SÄHKÖASENTAJIA. Sinulla tulee olla sähkö- tai automaatioasentajan koulutus. Mikäli sinulla on aiempaa kokemusta työskentelystä linjasaneeraus kohteissa, on se pelkkää plussaa kuten myös S2 luvat ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Tarvitset voimassaolevan työturvallisuus- ja sähköturvallisuuskortin. 

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja haastavan roolin kasvavassa yrityksessä, jossa arvostamme omatoimisuutta ja hyvää asennetta. Työilmapiiri on kannustava ja viihtyisä ja tukenasi on rakennusalan ammattilaisista koostuva tiimi, joka varmistaa onnistumisesi monipuolisissa projekteissa.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten lähetä hakemuksesi meille sähköpostiin rekry@renovari.fi tai kotisivujemme kautta www.renovari.fi/rekrytointi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Nissinen p. 050 441 2725 tai jaana@renovari.fi

 

Sähköasentaja

Renovari Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ammatillinen koulutus
Muu / neuvoteltavissa

Julkaistu 24.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja