Skip to main content

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia -meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Mehiläisellä pääset tekemään merkityksellistä työtä huippuammattilaisten keskellä - laatu edellä. Pääset toteuttamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, joka on toiminut alan edelläkävijänä jo yli 100 vuoden ajan.

Haemme sairaanhoitajaa lääkärikeskus Mehiläinen Ympyrätalon yksikköön.

Elämä tehtävänä - Sairaanhoitaja - YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ymRchnLtjxA

Työnkuva tehtävässä on monipuolinen ja muuttuva, ja siihen kuuluu lääkäriaseman eri toimintoja. Teemme yksikössä mm. endoskopioita, polikliinisiä paikallispuudutuksessa tehtäviä toimenpiteitä, rokotuksia ja haavahoitoja. Tässä yksikössä sairaanhoitajilla on halutessaan mahdollisuus opetella myös silmän lasiaispistoshoitoja. Työhön kuuluu sekä puhelin- ja toimistotyötä. Hoitajan rooli on meillä hyvin tärkeä ja vastuullinen, ja työyhteisön jäsenet toimivat tasavertaisina työkavereina. Tässä työssä tarvitset hyvää kliinistä osaamista, erinomaisia asiakaspalvelutaitoja, reipasta asennetta, avarakatseisuutta ja tiimihenkeä sekä kykyä sietää painetta ja keskeneräisyyttä. Kokemus vastaavista työtehtävistä on eduksesi mutta perehdytämme sinut työhösi hyvin ja saat koko mukavan työyhteisömme tuen.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan. Meillä Mehiläisessä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Tiimimissämme työskentelee mukavia ja osaavia hoitajia ja puhallamme yhteen hiileen.

Nyt on tarjolla haastava, mielenkiintoinen ja monipuolinen työ.

Ennen työsuhteen alkua sinulla tulee olla tartuntatautilain 48 pykälän mukainen soveltuvuus. Toivomme, että sinulla on myös LOVE:t suoritettuna, mutta ne on myös mahdollista suorittaa meillä heti työn alkaessa. Kielitaito suomi ja englanti.

Hae tehtävää viimeistään 15.8.2022 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Palvelupäällikkö Kaiju Suvanto kaiju.suvanto@mehilainen.fi p. 050-5629030 Vastaan kyselyihin 7.7.2022 asti ja taas 9.8.2022 alkaen.

Kun joukko lääkäreitä vuonna 1909 perusti Mehiläisen, heidän tavoitteenaan oli luoda parempaa terveyttä ja hyvinvointia Suomeen. Me mehiläiset jatkamme samaa työtä tänäänkin. Jos tunnet samoin, tule meille töihin. Meillä on elämä tehtävänä.

WWW-osoite: http://www.mehilainen.fi
Yhteystiedot: Palvelupäällikkö Kaiju Suvanto kaiju.suvanto@mehilainen.fi, p. 0505629030. Vastaan kyselyihin 7.7.2022 asti ja taas 9.8.2022 alkaen.
Työpaikan osoite: Siltasaarenkatu, 00530 HELSINKI
Palkkaus: Yksityisen terveyspalvelualan TES
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 15.08.2022 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 01.07.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11499257

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja

Mehiläinen Oy
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.07.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti