Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sairaanhoitaja, 3 paikkaa, Kivistön uusi terveysasema

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut
Kivistön terveysasema

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 1.9.2022 (tai sopimuksen mukaan), Kivistön terveysasema 09/2023-


Hei sairaanhoitaja,

Tartu uniikkiin tilaisuuteen ja tule valmistelemaan uutta terveysasemaa kanssamme!

Meille on avautunut 3 uutta sairaanhoitajan vakituista toimea ensi vuonna avattavan Kivistön terveysaseman ansiosta. Työskentely alkaa jo tänä vuonna Martinlaakson terveysasemalla ja jatkuu Kivistön terveysasemalla sen avautuessa (arvioitu aika syyskuussa 2023). Pääset siis heti alusta alkaen mukaan kehittämään ja myöhemmin avaamaan uutta toimintaamme sekä uusia toimitilojamme.

Meillä on huumorintajuinen ja kannustava, hyvinvoiva työyhteisö, jossa kaikki otetaan lämpimästi vastaan. Avoimessa ja innovatiivisessa työyhteisössämme kuunnellaan ja toteutetaan yhdessä uusia ideoita. Tiivis, yhdessä toisiamme auttava tekeminen kuvaa työskentelytyyliämme parhaiten. 

Työ terveysasemalla on päivätyötä. Tehtävissä tarvitaan laaja-alaista osaamista - asiakkaiden iät vaihtelevat vauvasta vaariin. Tarjoammekin sinulle laadukkaan perehdytyksen ja tuen työssä oppimiseesi. Päivittäiseen työhösi sisältyy hoidon tarpeen arvioinnin tekemistä vastaanotolla, sähköisten kanavien kautta ja puhelimessa. Tehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia, mutta  tarjoamme myös mahdollisuuksia kehittää erityisosaamistasi työn parissa. Annamme mielellämme myös tarkempia lisätietoja työpaikasta ja tehtävistä myös puhelimitse! 

Martinlaaksosta Kivistöön

Martinlaakson terveysasema tuottaa perusterveydenhuollon palveluita n. 40 000 kuntalaiselle. Martinlaakson terveysasema sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Martinlaaksossa. Toimitilamme ovat nykyaikaiset ja toimivat.

Tuleva Kivistön terveysasema sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Kivistössä, aivan juna-aseman kupeessa. Kivistössä on uutta ja vanhaa; suuralueen vanhojen kylien juuret ulottuvat aina keskiaikaan saakka "Vanha" Kivistö on syntynyt Linnan kartanon maille. Kivistön nykyinen keskusta juna-aseman ympärillä tunnettiin puolestaan osana "Keimolan korpea", jossa oli susia ja ryöväreitä, mutta tänä päivänä alue on moderni, nopeaa tahtia kasvava. Tulevat toimitilamme Kivistössä ovatkin uudet, nykyaikaiset ja toimivat. 

Tervetuloa kanssamme töihin Kivistön terveysasemalle!

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta hyvinvointialueelle. 
 
Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.

Lue lisää Mikä muuttuu hyvinvointialueella -sivulta vantaa.fi:ssä. Lisätietoa hyvinvointialueista löydät myös soteuudistus.fi-sivustolta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme:  Voimassa oleva lääkehoitokoulutus Love tai sen suorittaminen 4kk aikana aloituksesta.

Luemme eduksi: Suomen kielen lisäksi englannin ja ruotsin kielen taidon. Hoidon tarpeen arvioinnin osaamisen. Uuden toimipisteen avaamisessa mukana olemisen sekä laaja-alaisen työkokemuksen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2685,03 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 3

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko, jaksotyö


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja
Malinen, Jaana
0400973822
jaana.malinen@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 9-13

tai Marjut Huovinen, apulaisosastonhoitaja, p. 0401920301, marjut.huovinen@vantaa.fi (lomalla 18.7-14.8.2022)

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja, 3 paikkaa, Kivistön uusi terveysasema

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 29.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti