Skip to main content

Sairaanhoitaja

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Koivukylän kotihoito

Karsikkokuja 15, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen

Etsimme kahta sairaanhoitajaa vakituiseen tehtävään Koivukylän kotihoitoon. Yksikkömme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä; junaradan ja bussireittien varrella.

Koivukylän kotihoidossa työskentelee 30 hoitajaa, joista kuusi on sairaanhoitajia. Tiimeissä sairaanhoitajat toimivat työparina. Haemme joukkoomme aikaansaavia ja huumorintajuisia ammattilaista. Tiimit, joihin sairaanhoitajaa haemme, kuvaa toimintaansa nuorekkaaksi, joustavaksi ja huumorintajuiseksi. Yksikössämme vallitsee yhdessä tekemisen meininki, toisen auttaminen sekä oikeudenmukaisuus. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi! Tarjoamme hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet!

Asiakkaiden hyvinvointi on meille sydämenasia! Kotihoidossa haluamme auttaa asiakkaita elämään laadukasta ja arvokasta elämää omassa kodissaan. Palvelumme perustuu vuorovaikutukseen kotihoidon asiakkaiden, henkilöstön ja sidosryhmien välillä. Olemme asiakkaalle läsnä ja palveluillamme mahdollistamme asiakkaan osallisuutta ja aktiivista elämää.

Sairaanhoitaja toimii kotihoidossa moniammatillisen tiimin vastuuhenkilönä, osallistuu hoitotyöhön, sen suunnitteluun ja kehittämiseen. Hoidon ja palvelun suunnittelussa korostuvat asiakaslähtöisyys, asiakkaan osallisuus sekä toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä toiminta. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä ihmisestä ja hänen tarpeistaan. Osaamisen lisäksi arvostamme positiivista asennetta, halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamista. Haluamme auttaa Sinut hyvään alkuun uudessa tehtävässäsi ja tarjoamme sinulle tehtävään perehdytyksen.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työssä korostuvat vastuullinen päätöksentekotaito, hyvät vuorovaikutustaidot sekä tiimi- ja verkostotyöosaaminen. Sairaanhoitajat tekevät yksikössämme pääsääntöisesti aamuvuoroa

Vantaan kotihoidossa on käytössä Apotti-asiakastietojärjestelmä ja Rover-mobiilisovellus. Asiakkaiden toimintakykyä arvioimme RAI-arvioinnilla.

Jos kiinnostuit, Tervetuloa osaksi iloista ja huumoritajuista yksikköämme!

Kotona asumisen tuen yksikkö tarjoaa hyvin moninaisen tehtäväkentän. Yksikkö vastaa nimensä mukaan palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Yksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta (asiakasneuvonta, palveluohjaus, palvelutarpeen selvittäminen, sosiaalityö, omaishoidon tuki, vanhusten ja vammaisten liikkumista tukevat palvelut ja kuljetuspalvelut sekä henkilökohtainen apu). Kotona selviytymistä tuetaan kotihoidon tuki- ja peruspalveluin, vammaisten päivätoiminnalla, vanhusten päivätoiminnalla sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Ajokorttia ja autolla-ajotaitoa

Luemme eduksi: Lääkeluvan (LOP+IV+KIPU+ABO, sis. rokotuslupa, RAI osaamisen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2682,21 eur/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Yhteystiedot:

Kotihoidon esimies

El_Mankari Mirja

040-725 0434

mirja.el.mankari@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin 8-16

Raisa Laurila kotihoidon esimies 040- 861 8892 raisa.laurila@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

WWW-osoite: http://www.vantaa.fi
Yhteystiedot: Mirja El Mankari mirja.el.mankari@vantaa.fi 040-725 0434
Työpaikan osoite: Karsikkokuja 15, 01360 VANTAA
Palkkaus: 2682,21 eur/kk
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 21.05.2021 klo 16:00
Ilmoitus jätetty: 04.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sairaanhoitaja

Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus