Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sairaanhoitaja (ID 6915)

Haemme sairaanhoitajaa Keravan asumispalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työssäsi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaiden tarvitsemaa tukea yhteistyössä moniammatillisen verkoston kanssa sekä tukemaan ja varmistamaan lääkehoidon osaamista alueen yksiköissä. Noudatamme jaksotyöaikaa. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä. Voit olla uusi kehitysvamma-alalla tai jo kokenut osaaja. Ilahdumme kuitenkin kehitysvamma-alan kokemuksesta ja siitä, jos sinulle on mielenterveys- ja autismityö jo tuttua.

Tarjoamme mukavan työporukan sekä hyvän tuen arjen työhön. Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme: https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi/

Jos koet omaksesi työn, missä pääset työskentelemään asiakkaiden yksilöllisyyttä kunnioittaen niin tervetuloa Etevaan!

FAKTAT TYÖSUHTEESTA
Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillisuus. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto 1 kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen sote-ammattikortti.

Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

LISÄTIEDOT
palvelupäällikkö Toni Ikonen, puh. 040 304 7641 (Kerava 6)

HAKUOHJEET
Hakuaika on 8.9 - 17.11.2021 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Paikka täytetään hakuprosessin aikana sopivan henkilön löydyttyä, joten toimita hakemuksesi nopeasti.

ORGANISAATIO
Eteva kuntayhtymä on Suomen suurin vammaisalan osaamiskeskus. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja palvelujamme käyttää vuosittain noin 1 600 asiakasta. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella. Tutustu Etevaan tästä: https://www.youtube.com/watch?v=NWiU2CEtqyA

AVAINSANAT sairaanhoitaja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Toni Ikonen, puh. 040 304 7641 (Kerava 6)
Työpaikan osoite: 04200 KERAVA
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 17.11.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 8.9 - 17.11.2021 kello 15.00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Paikka täytetään hakuprosessin aikana sopivan henkilön löydyttyä, joten toimita hakemuksesi nopeasti.
Ilmoitus jätetty: 08.09.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10941928

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sairaanhoitaja (ID 6915)

Kerava
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus