Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Akuuttipsykiatrian poliklinikka

Akuutti- ja konsultaatiopsykiatrian linja vastaa HYKS Psykiatrian aikuispotilaista tulevien lähetteiden käsittelystä, potilaan ensivaiheen psykiatrisesta tilannearviosta sekä tarkoituksenmukaiseen hoitopaikkaan ohjaamisesta. Se tarjoaa myös nopeita, akuuttivaiheen hoitoja. Akuutti- ja konsultaatiopsykiatrian linja tukee alueen perusterveydenhuoltoa konsultaatioin sekä koulutuksin. Työn periaatteita ovat nopea reagointi, moniammatillisuus, joustavuus, yhteistyö, liikkuvuus ja tarpeenmukaisuus.

Haemme joukkoomme sairaanhoitajaa Tikkurilan akuuttipsykiatrian poliklinikalle ajalle 30.8.21-31.12.22. Sairaanhoitajan työ painottuu itsenäiseen hoitajavastaanottotyöhön potilaiden tutkimus- ja hoitojaksoissa. Työhön sisältyy myös lähetetyötä ja etätyön mahdollisuutta. Arvostamme hyvän ammattitaidon lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista toiminnan kehittämisotetta. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn moniammatillisessa työryhmässä sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Liitäthän hakemukseen CV / ansioluettelosi.

Tervetuloa työryhmäämme - tule kanssamme kehittämään hoitotyön prosesseja potilaan parhaaksi. Olethan yhteydessä - kerromme mielellämme lisää työnkuvasta!

Haku päättyy 9.8.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Ylihoitaja Tuula Rajala puh. 040 833 2429
Osastonhoitaja Mia Himanka puh. 040 556 2808

Sairaanhoitaja Akuuttipsykiatrian poliklinikka

HUS
Vantaa
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus