Skip to main content

Sairaanhoitaja Anestesia- ja leikkausosasto

Kiinnostu Töölön sairaalasta ja innostu anestesia-heräämöhoitotyöstä! Tartu tilaisuuteen – etsimme dynaamiseen työyhteisöömme ja osaavaan tiimiimme huippuosaajia tai sellaiseksi haluavia!

Haemme uuden toimintamallin mukaisesti vakituiseen työsuhteeseen kahta perioperatiivisesta hoitotyöstä - ja nimenomaan anestesia-heräämöhoitajan työtehtävästä - kiinnostunutta sairaanhoitajaa, jotka ovat jatkossa valmiit osaamisensa laajentamiseen joko perioperatiivisen sairaanhoitajan eri työrooleissa tai osastorajat ylittäen tehohoitotyöhön.

Tarjoamme haastavaan ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavaan työhön hyvän perehdytyksen. Töölön sairaalan anestesia- ja leikkausosasto K:lla (OLS) hoidetaan ortopedian ja traumatologian- sekä käsikirurgian erikoisalaan kuuluvia potilaita. Erityisosaamista vaativa päivystystoiminta toimii 24 tuntia vuorokaudessa. Päivystyksellisesti hoidetaan lisäksi plastiikkakirurgian- sekä suu- ja leukasairauksien klinikan erikoisalaan kuuluvia potilaita.

Arvostamme potilaslähtöistä ja joustavaa työotetta, uudistumiskykyä ja hyviä työyhteisötaitoja. Kokemus anestesia-heräämöhoitotyöstä ja/tai tehohoitotyöstä katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä.

Hakijaa pyydetään laskemaan ja merkitsemään hakemuksensa yhteyteen kokonaistyökokemuksensa perioperatiivisesta- ja tehohoitotyöstä (kuinka monta vuotta ja kuukautta yhteensä), sekä erittelemään, paljonko hakijalla on työkokemusta nimenomaan perioperatiivisesta- ja/tai tehohoitotyöstä ja mainitsemaan, mistä paikoista (missä sairaalassa ja millä leikkausosastoilla tai tehoilla) työkokemus on hankittu.

Osaston työaikamuoto on jaksotyöaika (vuorotyön luonteinen).

Osastolla on avoinna myös muutamia paikkoja määräaikaisista työsuhteista (opinto- ja perhevapaasijaisuuksista) kiinnostuneille leikkaus-anestesiasairaanhoitajille!

Ole mukana dynaamisessa ja uudistuvassa työyhteisössä, jossa Sinua ja kokemustasi tarvitaan ja arvostetaan! Upea paikka olla töissä – tervetuloa!

Tervetuloa työkaveriksemme! Tule hyvän työn tekijäksi HUSiin!

Haku päättyy 16.8.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Kerromme mielellämme lisää sairaanhoitajan työtehtävistä Töölön sairaalan anestesia- ja leikkausosastolla K (OLS).

Lisätietoja antaa ja tiedusteluihin vastaavat osastonhoitaja Susanna Virrankoski, p. 050 427 0012 ja ylihoitaja Jarmo Nivalainen, p. 050 427 2334.

Sairaanhoitaja Anestesia- ja leikkausosasto

HUS
Helsinki
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 02.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus