Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Anestesia- ja leikkausosasto

Tule perioperatiivisen hoitotyön osaajaksi Peijaksen sairaalan Anestesia- ja leikkausosastolle K!

Haemme Peijaksen anestesia- ja leikkausosasto K:lle vakituiseen työsuhteeseen perioperatiivisesta sairaanhoidosta kiinnostunutta sairaanhoitajaa anestesia-, heräämö- ja/tai leikkaushoitotyöhön, jotka ovat jatkossa valmiit osaamisensa laajentamiseen joko perioperatiivisen sairaanhoitajan eri työrooleissa tai osastorajat ylittäen tehohoitotyöhön.

Peijaksen sairaalan anestesia- ja leikkausosastolla K hoidetaan urologisia, ortopedisiä ja traumatologisia potilaita. Erityisvastuualueenamme on tekonivelkirurgia ja vaativa tekonivelten uusintakirurgia. Toimintaa on yhdeksässä leikkaussalissa. Henkilökuntaa osastolla on yli 70. Osaston työaikamuoto on päivätyönluonteinen jaksotyö täydennettynä varallaololla.

Sairaanhoitajana tehtäväsi on potilaan turvallinen ja laadukas hoito leikkaussalissa ja heräämössä. Arvostamme korkeatasoista hoitotyön laatua ja potilaslähtöisyyttä. Haluamme olla mukana kehittämässä näyttöön perustuvia toimintatapoja. Työyhteisö arvostaa kollegiaalisuutta, hyviä käytöstapoja ja hyvää huumoria. Kokemus anestesia- ja heräämöhoitotyöstä, leikkaushoitotyöstä ja/tai tehohoitotyöstä katsotaan eduksi tehtäviä täytettäessä.

Annamme haastavaan ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavaan työhön perehdytyksen eri toimintaympäristöissä sekä osaamisen varmistamiseksi mahdollisuuden työkiertoon myöhemmin tarkentuvan suunnitelman ja aikataulun mukaisesti.

HUS Leikkaussalit, teho- ja kivunhoito (ATeK) tulosyksikkö vastaa HYKS-alueen leikkausosastoista, anestesiatoiminnoista, teho- ja tehovalvontaosastoista, kivunhoidosta sekä välinehuollosta. Hoidamme kriittisesti sairaita erikoissairaanhoidon potilaita. HUSin visiona on toimia terveydenhuollon suunnannäyttäjänä ja toimintaa ohjaavia arvoja ovat kohtaaminen, yhdenvertaisuus ja edelläkävijyys.

Työn aloitus 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Haku päättyy 16.8.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa ylihoitaja Satu Poikajärvi, p. 050 427 2256

Sairaanhoitaja Anestesia- ja leikkausosasto

HUS
Vantaa
Kokopäiväinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus