Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sairaanhoitaja, arviointitiimi

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Asiakasohjauksen arviointitiimi

Lehdokkitie 2 B 3 krs, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen, alkaen 17.10.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 31.12.2025


Oletko sinä rohkea ja rento sairaanhoitaja, joka nauttii monipuolisista työtehtävistä?  

Tule työkaveriksemme asiakasohjauksen arviointitiimiin varmistamaan asiakkaiden turvallinen sairaalasta kotiutuminen. Haemme tiimiimme sairaanhoitajaa 31.12.2025 kestävään sijaisuuteen. Yksikkömme sijaitsee Vantaan Tikkurilassa todella hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Sairaanhoitajana tuot oman persoonasi ja ammatillisen osaamisen tiimiimme. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen! Uutena työntekijänä saat alkuun räätälöidymmän asiakaskäyntilistan. 

”Työ arviointitiimissä on liikkuvaa, itsenäistä ja monipuolista. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihimme. Se tekee työstä mielekästä ja antoisaa.”

                      Tiimin sairaanhoitajat Satu ja Thuy

Vanhus- ja vammaispalvelujen Kotona asumisen tuessa uudistettiin toimintaa 1.2.2022 alkaen, jolloin arviointitiimi aloitti nykyisessä muodossa. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti ikääntyneet, vammaiset tai sairaalasta kotiutuvat ihmiset. Viemme palveluja asiakkaiden koteihin. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan kotona asuminen äkillisissä terveydentilan tai toimintakyvyn muutoksissa, ja tukea asiakkaan varhaista kotiutumista sairaalasta. Asiakkuutemme ovat kestoltaan lyhyitä - kutsumme niitä myös arviointijaksoiksi. Yksikössämme työskentelee kolme sairaanhoitajaa, kuusi lähihoitajaa ja seitsemän palveluohjaajaa. 

Emme odota, että tiedät kaiken toimialasta. Tärkeintä on kiinnostus ja halu oppia arviointitiimissä tehtävä työ. Odotamme sinulta, että pysyt mukana muuttuvissa tilanteissa, sillä asiakkuudet ovat vaihtuvia ja toiminta kehittyvää. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, ammatillisuutta, joustavuutta ja kehittämismyönteisyyttä. Luemme eduksi kokemuksen sairaalakotiutuksista, palvelutarpeen arvioinnista, asiakkaan kotona selviämisen arvioinnista sekä kotona työskentelystä. Kirjaaminen on tärkeä osa työtä. Hyvät ICT-taidot ja kokemus Apotin käytöstä auttavat pääsemään työssä hyvään alkuun.

Toimimme koko Vantaan alueella. Asiakaskäyntien toteuttamiseksi käytössämme on autoja. 

Jos haluat kysellä tarkemmin työstä tulevilta kollegoiltasi, niin lisätietoja voit kysyä arkena klo 14-15.30 p. 050 318 1611 tai 040 866 9691.0

Kotona asumisen tuen yksikkö tarjoaa hyvin moninaisen tehtäväkentän. Yksikkö vastaa nimensä mukaan palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Yksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta (asiakasneuvonta, palveluohjaus, palvelutarpeen selvittäminen, sosiaalityö, omaishoidon tuki, vanhusten ja vammaisten liikkumista tukevat palvelut ja kuljetuspalvelut sekä henkilökohtainen apu). Kotona selviytymistä tuetaan kotihoidon tuki- ja peruspalveluin, vammaisten päivätoiminnalla, vanhusten päivätoiminnalla sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla.  

Tervetuloa meille töihin! 

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta hyvinvointialueelle. 
 
 Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2735,85 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19), Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko, 2-vuorotyö


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies
Koski Miia
050 312 4525
[email protected]

Tavoitettavissa klo 9-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 14.10.2022 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja, arviointitiimi

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti