Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Sairaanhoitaja Endoskopia yksikköön

Oletko kiinnostunut monipuolisesta työstä endoskopia yksikössä? Hienoa, sillä tämä ilmoitus on juuri Sinulle!

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.8.21-16.4.22 Porvoon sairaalan endoskopiayksikköön. Työ alkaa 2.8.21 tai sopimuksen mukaan. Työ on päivätyötä.
Endoskopiassa tehdään erilaisia tähystystutkimuksia. Sairaanhoitajat avustavat tutkimuksissa sekä ohjaavat potilaita ennen tutkimuksia ja niiden jälkeen.

Toimimme yhteistyössä seuraavien erikoisalojen lääkäreiden kanssa: gastrokirurgia, gastroenterologia, urologia ja keuhkotaudit. Työ on päivätyötä. Katsomme eduksi kokemuksen endoskopiatyöskentelystä, potilastietojärjestelmiemme (Oberon, Desktop ja Endobase) tuntemuksen, lean-tuntemuksen, ja sitoutumisen jatkuvaan kehittämiseen.
Tarjoamme Sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään sekä joustavan moniammatillisen työyhteisön kehittämismahdollisuuksineen ja mukavat työkaverit.

HUS Porvoon sairaala on monipuolinen ympäri vuorokauden palveleva lähisairaala. Sairaalalla on ilmaisia pysäköintipaikkoja ja mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Olemme mukana perheystävällinen työpaikka -hankkeessa.

Porvoo on idyllinen ja kaunis kaksikielinen pikkukaupunki, jossa on laadukkaat palvelut, kulttuuritarjontaa, kaunis luonto ja hyvät liikuntamahdollisuudet.

Katso tunnelmia Porvoon sairaalasta: https://bit.ly/2kqwyrm

Tervetuloa työkaveriksemme!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian! Sijaisuus täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

WWW-osoite: http://www.hus.fi
Yhteystiedot: Kysy rohkeasti lisätietoja! Osastonhoitaja Riikka Rantanen puh. 050 308 7631 tai rekrytoija Satu Ahonen puh. 040 516 8014.
Työpaikan osoite: 06151 PORVOO
Palkkaus: KVTES
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 21.06.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 07.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Sairaanhoitaja Endoskopia yksikköön

HUS
Porvoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus