Skip to main content

Sairaanhoitaja, Espoon sairaala, osasto 1

Tule sairaanhoitajaksi Espoon sairaalaan!

Haemme Espoon sairaalan osastolle 1 moniammatilliseen tiimimme sairaanhoitajia. Tarjolla on eri pituisia sijaisuuksia. Voit tehdä kokoaikatyötä tai osa-aikatyötä sinulle sopivalla tavalla.

Haavahoito- ja psykogeriatrisella kuntoutusosastolla hoidetaan espoolaisia, kauniaislaisia ja kirkkonummelaisia aikuisia, jotka tulevat jatkohoitoon ja kuntoutukseen lähetteellä erikoissairaanhoidosta tai päivystyksestä. Osastolla on 45 potilaspaikkaa, jotka sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Yhdessä pienryhmässä hoidetaan psykogeriatrisia potilaita, ja kahdessa pienryhmässä hoidetaan haavanhoitopotilaita sekä yleisgeriatrisia potilaita.

Sairaanhoitajana toimit osana moniammatillista tiimiä ja vastaat potilaan kokonaishoidon suunnittelusta sekä toteutuksesta. Kaikessa hoidossa periaatteena on potilaan omatoimisuuden tukeminen kuntouttavan työotteen mukaisesti. Teemme osastolla tiivistä, monialaista yhteistyötä myös erikoissairaanhoidon ammattilaisten kanssa. Tarjoamme mielenkiintoista työtä, jossa sinun on mahdollista kehittyä ja kehittää.

Työ on 3-vuorotyötä. Pyrimme tukemaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla. Perehdytämme sinut tiloihin, laitteisiin, työtehtäviin sekä yksikössä käytettäviin järjestelmiin. Espoon kaupunki tarjoaa suurena työantajana monipuolisia henkilöstöetuja työntekijöilleen.

Tehtävän aloitusajankohdasta sovitaan yhdessä tehtävään valitun kanssa. Tutustumme hakemukseesi jo hakuajan kuluessa ja kutsumme hakijoita haastatteluun. Jos sinulla on vielä opinnot kesken, voit opinnollistaa sairaanhoitajan sijaisuudessa tehdyn työn syventävän vaiheen harjoitteluksi ammattikorkeakoulusi hyväksymällä tavalla. Selvitä mahdollisuus tähän oppilaitoksestasi ennen työsuhteen alkua.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaala, osasto 1, haavanhoito ja psykogeriatrinen kuntoutusosasto, (Karvasmäentie 6, 02740 Espoo)

Työaika: 114h 45min / 3 viikkoa, jaksotyö

Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, ensihoitaja- tai kätilöopiskelija, jolla on suoritettuna 140 op.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista. Lisäksi tehtävässä edellytetään voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai sen suorittamista koeaikana.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä innostunutta ja kehittämismyönteistä työotetta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Laura Ritamo, p. 040 6366010
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 6, 02740 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2691,14 €/kk
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 25.07.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-02-972-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 05.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11454024

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti